Är du en Miranda?

Är du en Miranda?

Dela inlägget

Kultförklarade serien Sex and the city har påverkat många av oss och de fyra karaktärerna i serien symboliserar tydligt de utmaningar som dagens singelkvinnor tampas mot.

Trots att serien är slut sedan länge – har den satt djupa spår och dess budskap sitter djupt rotat i många kvinnor. Många är vi som – fortfarande – njuter av tjejernas singelliv.

Troligtvis har alla kvinnor drag av alla fyra Sex and the city-karaktärerna. Frågan är vem du är mest lik och vad du har att lära?

 

Charlotte
FINA FLICKAN som kräset betraktar sina uppvaktare från en piedestal. Är killen inte perfekt så lägger hon ner det direkt (dumpade nästan Harry för att han var flintis med mycket kroppshår och tuggade med öppen mun).

TIPS: Kontrollerande tjejer som tror att de vet vad som är bäst för dem kan missa riktiga kap då ”han är inte tillräckligt rik, lång, vältränad…” Försök att förbise dina förutfattade meningar och ta på dig ett par andra glasögon – och en ny värld öppnar sig.

 

Carrie
BAD-GUY-TJEJEN som dras till killar som inte alltid behandlar henne särskilt väl. De kanske inte vill binda sig (Mr Big) eller sätter karriären framför henne (Alexander Petrovsky). När hon träffar någon som verkligen älskar henne (Aiden) så är hon otrogen.

TIPS: Är du en Carrie-typ så måste du förstå att du själv är din största fiende. Du är kall mot killar som behandlar dig väl och dras till killar som bara gör dig olycklig. Få upp ögonen för ditt beteende och inse att kasst självförtroende kan vara boven. Dags att göra en helomvändning och inse att du är värd ett sunt och lyckligt förhållande. Det är då det händer…

 

Miranda
KARRIÄRS-TJEJEN som gärna dejtar enklare killar (Skipper och Steve) – kanske för att tro att hon kan behålla sin partner om hon är överlägsen. Ofta slutar det istället med kraschade förhållanden.

TIPS: Det viktigaste om man är en smart tjej som Miranda är att inse att den tuffa ytan kan göra att folk blir på sin vakt. Testa med att vara lite mer mjuk och schysst mot människor som du älskar.

 

Samantha
KÄNSLOKALLA TJEJEN som avverkar man efter man och har stor aptit på sex. Tar för sig och vill inte ha något gulli-gull. Pang på ska det vara. Har ingen lust att binda sig (säger hon) och visar helst inte några känslor.

TIPS: Det är underbart att du lever ut ditt singelliv och det är inget att skämmas för. Man ska dock inte undvika relationer för att det är läskigt när skyddsbarriärerna försvinner och någon kommer dig inpå livet.

FOTO: Everett Collection / Shutterstock.com

 

Laddar kommentarer...