Att välja ett bra användarnamn

Att välja ett bra användarnamn

Dela inlägget

Har du tänkt på att ditt användarnamn är din första chans att säga något om dig själv? Att lägga lite tid på att klura ut något bra kan vara väl investerad tid.

Att välja ett bra användarnamn när man nätdejtar är förmodligen viktigare än vad många tror. Med hjälp av namnet har du en strålande chans att berätta något om dig själv och ”marknadsföra” dig för andra singlar.

För att hjälpa dig på traven har vi samlat en lista med bra saker att ha med sig när du ska välja ditt användarnamn.

Välja användarnamn – tips:

– Håll det enkelt. Krångla inte till det med jättelånga och svåra ord. Försök hålla det enkelt och tydligt.

– Anspela inte på sex. Undvik användarnamn stil med ”Sexyboy123”. Det kommer inte att locka till sig seriösa singlar som söker någon att dela livet med.

– Flamsa inte till det. Försök komma på något seriöst – kanske med en nypa humor, men absolut inte för ”tramsigt”.

– Undvik att nämna din ålder. ”Johan35” är inte så bra. Johan kanske är medlem när han är 36 också…. Skriv hellre vilket år du är född.

– Visa vem du är. Fundera på ett namn som säger något om dig som personHur brukar dina vänner beskriva dig? Charmig, hoppfull eller kanske kreativ? Eller ett ord ur en favoritlåt, något om din stora hobby och passion i livet?
Bra exempel: ”Livsnjutaren”, ”Glader” eller ”Tennisspelaren”.

– Undvik negativa ord. Försök ha en positiv ton – negativitet lockar ingen. Anspela inte heller på sympati. ”FörAlltidEnsam” eller ”Gnällapan” känns inte särskilt attraktivt.

Laddar kommentarer...