Fann den stora kärleken 40 mil bort…

Fann den stora kärleken 40 mil bort…

Dela inlägget

Att utöka sökradien kan ibland vara en riktigt god idé. I Sussie och Patriks fall ledde det raka vägen till den stora kärleken.

Sussie och Patrik hade båda två varit inne flera gånger och nyfiket kikat på varandras profiler på Mötesplatsen. När Patrik uppgraderade till ett medlemskap som gjorde att hans meddelanden kunde läsas av alla singlar på Mötesplatsen så tog han snabbt chansen att skriva till Sussie.
– Det blev långa meddelanden som övergick till telefonsamtal. Det första samtalet pågick i 4,5 timmar och kommande dagar blev det flera låååånga samtal, berättar Sussie.

Den första dejten varade en hel helg och det kändes genast helt överväldigande bra.
– Fast vi var nog kära i varandras personligheter redan innan vi hade träffats. Första mötet bekräftade bara det som vi båda två kände, säger Patrik.
Trots avståndet på nästan 40 mil så fanns inget annat än att fortsätta träffas. Båda kände som de känt varandra i flera år. Det har ”bubblat” om dem från första början med lättsamma konversationer och en särskild förståelse för varandra.
Vilket är ert bästa tips för att få ett distansförhållande att fungera?
– Att bestämma ett nytt datum på en gång för nästa träff. Så att man har något att längta till. Videosamtal gör det också lite enklare.

Planerar en framtid tillsammans
På grund av den starka kärleken och samhörigheten planerar de nu för en gemensam framtid. De blir snart sambos, Patrik kommer att flytta hem till Sussie och hennes två söner.
– Det kommer även anlända en ny liten familjemedlem… En liten valp!

Sussie ❤ Patrik
Ålder: Sussie, 40 år och Patrik, 39 år.
Yrken: Biståndshandläggare (Sussie) och Säsongarbetare på skidanläggning (Patrik).
Det bästa med Mötesplatsen: Att det finns möjlighet att ta reda på mycket information i profilen och att det finns utrymme för mycket bilder så man kan få upp ögonen för gemensamma nämnare. Bilder i olika miljöer säger mycket om personen.
Tips till andra singlar: Lev i nuet och våga ta chansen när den dyker upp!

Laddar kommentarer...