Stäng

Köpvillkor Mötesplatsen1 Allmänt

Mötesplatsen erbjuder betaltjänster (”Betaltjänster”) vilka kan tecknas i samband med ditt medlemskap hos Mötesplatsen:

VIP-medlemskap (betalmedlemskap)

Med ett VIP-medlemskap kan du få kontakt med andra VIP-medlemmar genom att skicka och ta emot obegränsat med personliga meddelanden. Som VIP-medlem har du även möjlighet att skicka obegränsat med komplimanger till samtliga medlemmar. Utöver detta ingår även 3 PlusGilla per dag.

PlusVIP

PlusVIP är en tilläggstjänst till VIP-medlemskap. Med ett PlusVIP-medlemskap har du tillgång till samtliga funktioner i Tjänsten. Detta innebär att du även kan kommunicera med icke-betalande medlemmar samt att du kan se vilka medlemmar som har gillat dig tillbaka.

Mötesplatsen kan vid valfritt tillfälle välja att lägga till (eller ta bort) betaltjänster. Samtliga vid var tillfälle erbjudna betaltjänster omfattas dock av dessa Köpvillkor, oavsett om de är beskrivna ovan eller ej.

2 PRENUMERATION PÅ BETALTJÄNST

Du kan välja Betaltjänst med månadsprenumeration eller med flermånadersprenumeration med bindningstid. Betaltjänster betalas månadsvis i förväg.

När din prenumeration löper ut förnyas den automatiskt med det prenumerationsalternativ som du har valt. Månadsprenumeration förnyas med en månad i taget. Flermånadersprenumeration med bindningstid förnyas med samma antal månader som den initiala bindningstiden. En månad innan en prenumeration med sex månaders bindningstid förnyas skickar Mötesplatsen ett mail till den angivna e-postadressen med påminnelse om att förlängning sker. Vid förnyelsen debiteras du via samma betalsätt som vid ditt första köptillfälle; kortbetalning eller faktura.

Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att följa instruktionerna under menyalternativet Inställningar/VIP. Betaltjänsten löper då bindningstiden ut och ingen automatisk förnyelse av din prenumeration kommer att ske. Uppsägning av prenumeration ska ske senast en dag innan din Betaltjänst automatiskt förnyas.

Om du uppgraderar ditt VIP-medlemskap till ett PlusVIP-medlemskap tillkommer ingen ny bindningstid. Uppgraderingen till PlusVIP gäller tills din prenumeration löper ut.

2.1 Betalningsalternativ för prenumeration

2.1.1 Bankkort/Kreditkort

Ditt köp genomförs omgående och din Betaltjänst träder i kraft direkt.

2.1.2 Faktura

Din Betaltjänst träder i kraft direkt. Ditt personnummer sparas bara för att utföra kreditprövning samt för att kontrollera din fakturerings- och folkbokföringsadress. Vid återkommande köp som misslyckas på grund av felaktig adress kan din, av Klarna, godkända adress hämtas för att kunna leverera din betaltjänst.

Kredittiden för köpet är 14 dagar från fakturadatum.

Betalningsvillkor E-postfaktura
Betalningsvillkor Klarna Checkout

Apple App Store

Vid köp via Apple appstore hänvisar vi till Apples köpvillkor.

3 ÅNGERRÄTT

Oavsett vilken Betaltjänst du köper har du rätt att inom 14 dagar räknat från dagen då avtalet ingicks, dvs. dagen för ditt köp ångra ditt köp av Betaltjänst ("Ångerfristen"). Mötesplatsen förbehåller sig rätten att debitera dig för den tid du använt Betaltjänsten om du inom ångerfristen uttryckligen har begärt att Betaltjänsten ska påbörjas, och därefter väljer att utnyttja din ångerrätt.

Om du önskar utnyttja din ångerrätt hör du av dig till Mötesplatsens kundtjänst, t.ex. genom att skicka e-post till angerratt@motesplatsen.se. Mötesplatsen kommer att behöva säkerställa din identitet och det underlättar därför om du mailar från den e-postadress som du angett vid registreringen av ditt konto i Tjänsten. Din avgift med ett avdrag* för den tid du utnyttjat tjänsten kommer då att betalas tillbaka av Mötesplatsen snarast och senast inom fjorton (14) dagar från det datum då Mötesplatsen mottog din uppsägning.

För det fall du ännu inte betalat din faktura krediterar Mötesplatsen dig med avdrag för den tid du använt tjänsten. Ett standardformulär för utnyttjande av ångerrätten finns att tillgå här! Eller via Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se).

Vid köp via Apple appstore hänvisar vi till Apples köpvillkor.

*Avdraget baseras på ett genomsnitt av tjänstens månadskostnad per dag.

Mötesplatsen i Norden AB är ansvarig för denna tjänst

Mötesplatsen i Norden AB
Postadress: Box 72, 432 22 Varberg
E-mail: kundtjanst@motesplatsen.se
Organisationsnummer: 556605-4192
Registreringsnummer för moms: 556605-4192

Stäng