Stäng

Köpvillkor Mötesplatsen1 Allmänt

Mötesplatsen erbjuder betaltjänster (”Betaltjänster”) vilka kan tecknas i samband med ditt medlemskap hos Mötesplatsen:

VIP-medlemskap (betalmedlemskap)

Med ett VIP-medlemskap kan du få kontakt med andra VIP-medlemmar genom att skicka och ta emot obegränsat med personliga meddelanden. Som VIP-medlem har du även möjlighet att skicka obegränsat med komplimanger till samtliga medlemmar. Utöver detta ingår även 3 PlusGilla per dag.

PlusVIP

PlusVIP är en tilläggstjänst till VIP-medlemskap. Med ett PlusVIP-medlemskap har du tillgång till samtliga funktioner i Tjänsten. Detta innebär att du även kan kommunicera med icke-betalande medlemmar samt att du kan se vilka medlemmar som har gillat dig.

Mötesplatsen kan vid valfritt tillfälle välja att lägga till (eller ta bort) betaltjänster. Samtliga vid var tillfälle erbjudna betaltjänster omfattas dock av dessa Köpvillkor, oavsett om de är beskrivna ovan eller ej.

2 PRENUMERATION PÅ BETALTJÄNST

Du kan välja Betaltjänst med månadsprenumeration eller en flermånadersprenumeration med bindningstid. Betaltjänster betalas månadsvis i förväg.

När din prenumerations bindningstid löper ut förnyas prenumerationen automatiskt med det prenumerationsalternativ som du har valt. Se köp-informationen vad produkten avser, om den har en förnyad bindningstid eller om prenumerationen löper på månadsvis. Har du köpt en produkt med förnyad bindningstid som avser 4-12 månader skickar Mötesplatsen en påminnelse att en förlängning av bindningstiden sker. Detta görs månaden innan en ny bindningstid startar via mail till den angivna e-postadress du har uppgett. Vid förnyelsen debiteras du via samma betalsätt som vid ditt första köptillfälle; kortbetalning eller faktura.

Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att följa instruktionerna under menyalternativet Konto och VIP. Betaltjänsten löper då bindningstiden ut och ingen automatisk förnyelse av din prenumeration kommer att ske. Uppsägning av prenumeration ska ske senast en dag innan din Betaltjänst automatiskt förnyas.

Om du uppgraderar ditt VIP-medlemskap till ett PlusVIP-medlemskap tillkommer ingen ny bindningstid. Uppgraderingen till PlusVIP gäller tills din prenumeration löper ut.

3 Betalningsalternativ för prenumeration

Mötesplatsen använder Klarna som betalningsleverantör, således hanteras samtliga köp på Mötesplatsen genom Klarna. Nedan följer en sammanställning av de betalningsalternativ som finns tillgängliga för köp hos oss.

För mer information om Klarnas betalningsvillkor för respektive betalningsalternativ vänligen klicka på länken nedan:
Betalningsvillkor Klarna

Bankkort/Kreditkort

Vi erbjuder kortbetalning genom Klarna med Visa & Mastercard. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort. Klarna använder 3D-secure (Verified by Visa/MasterCard SecureCode) som är ett autentiseringssystem för säkra kortbetalningar från Visa och Mastercard.

Ditt köp genomförs omgående och ditt medlemskap i Tjänsten träder i kraft direkt.

Faktura

Din Betaltjänst träder i kraft direkt. Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna.

Om du tidigare valt att ansluta dig till tjänsten Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura i enlighet med de villkor som gäller för månadsfaktura

Kredittiden för köpet är 30 dagar från fakturadatum.

Direktbetalning / Autogiro

Din Betaltjänst träder i kraft direkt. Normalt dras pengarna från ditt konto inom två bankdagar efter att Mötesplatsen hanterat din beställning.

Om det av någon anledning inte går att dra pengarna kommer du att få en faktura i stället.

Apple App Store

Vid köp via Apple appstore hänvisar vi till Apples köpvillkor.

Google Play Store

Vid köp via Google Play Store hänvisar vi till Google Plays köpvillkor.

4 ÅNGERRÄTT

Oavsett vilken Betaltjänst du köper har du rätt att inom 14 dagar räknat från dagen då avtalet ingicks, dvs. dagen för ditt köp ångra ditt köp av Betaltjänst ("Ångerfristen"). Mötesplatsen förbehåller sig rätten att debitera dig för den tid du använt Betaltjänsten om du inom ångerfristen uttryckligen har begärt att Betaltjänsten ska påbörjas, och därefter väljer att utnyttja din ångerrätt.

Om du önskar utnyttja din ångerrätt hör du av dig till Mötesplatsens kundtjänst, t.ex. genom att skicka e-post till angerratt@motesplatsen.se. Mötesplatsen kommer att behöva säkerställa din identitet och det underlättar därför om du mailar från den e-postadress som du angett vid registreringen av ditt konto i Tjänsten. Din avgift med ett avdrag* för den tid du utnyttjat tjänsten kommer då att betalas tillbaka av Mötesplatsen snarast och senast inom fjorton (14) dagar från det datum då Mötesplatsen mottog din uppsägning.

För det fall du ännu inte betalat din faktura krediterar Mötesplatsen dig med avdrag för den tid du använt tjänsten. Ett standardformulär för utnyttjande av ångerrätten finns att tillgå här! Eller via Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se).

Vid köp via Apple appstore hänvisar vi till Apples köpvillkor.

Vid köp via Google Play Store hänvisar vi till Google Plays köpvillkor.

*Avdraget baseras på ett genomsnitt av tjänstens månadskostnad per dag.

5 REKLAMATION

Om Tjänsten avviker från avtalet eller inte motsvarar den beskrivning som lämnats av Mötesplatsen kan du som Användare göra en reklamation av Tjänsten till Mötesplatsen. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst på kundtjanst@motesplatsen.se. Rätten att reklamera omfattar endast ursprungliga fel (och inte fel som exempelvis beror på tillfälliga driftsfel eller andra fel som ligger utanför Mötesplatsens arbetsområde). Reklamation och informationen om fel skall lämnas till Mötesplatsen inom skälig tid från dess att detta upptäckts eller borde ha upptäckts men skall alltid ske inom 3 år från dess att du påbörjat Tjänsten.

Mötesplatsen i Norden AB är ansvarig för denna tjänst

Mötesplatsen i Norden AB
Svärdfiskgatan 4, 432 40 Varberg
E-mail: kundtjanst@motesplatsen.se
Organisationsnummer: 556605-4192
Registreringsnummer för moms: 556605-4192

Stäng