Bli medlem

Om Schibsted

Mötesplatsen i Norden AB ägs av Schibsted.  Schibsted är en skandinavisk mediekoncern som idag har verksamheter i 22 länder. Kärnan i Schibsteds verksamhet är starka mediehus och det finns nära samarbeten mellan print, online, mobila tjänster och rörlig bild.

Koncernen kan tillgodose många behov med sina sajter. När du ska köpa eller sälja något kan du ta hjälp av Sveriges största köp- och säljmarknad, blocket.se. Där finns just nu över en halv miljon annonser. Över hälften av Sveriges befolkning har faktiskt köpt och/eller sålt något på Blocket.

Innan du gör ett köp kan det vara bra att jämföra priser så att du gör en så bra affär som möjligt. Det gör du lättast med prisjämförelsesajten prisjakt.nu.

Om du istället vill jämföra priser och omdömen på hantverkare så tar du hjälp av servicefinder.se, Sveriges största tjänsteförmedlare. Enligt en undersökning på Mötesplatsen behöver svenska singlar mest hjälp med tjänster som hemstädning, renovering och datorhjälp.

Bilköp sköter du på bytbil.se. Där presenteras bilar, husvagnar, husbilar och mc från ca 2 100 säljställen. Bytbil har funnits på Internet sedan 1997 och är idag Sveriges största motorsajt.

Du får reda på vad som är på tv ikväll hos tv.nu. Det är en snabb, enkel och användaranpassad tv-guide. Tv.nu har idag Sveriges största tv-tablå.

Vill du försäkra dig om att få så bra elavtal som möjligt fixar du billigare el hos kundkraft.se. Deras idé är att ge sina medlemmar lågt elpris på ett enkelt sätt. Det gör de genom att omförhandla dina elavtal åt dig efter varje avtalsperiod. På så sätt vet du att du alltid har marknadsmässiga priser.

Söker du nytt jobb? Gå in på Blocket Jobb. Där kan företag och medarbetare hitta varandra i arbetslivet. Du behöver inte ens registrera ditt CV utan kan söka jobb direkt via annonserna som ligger uppe.

Letar du efter ett telefonnummer? På hitta.se kan du söka adresser, telefon- och mobilnummer till alla privatpersoner och företag i landet. De har också en kartfunktion där du t.ex. kan få fram en vägbeskrivning eller mäta avstånd.