Bli medlem

Kärleken växte mer och mer

Skickar här en liten berättelse om våran Kärlekshistoria som vi vill dela med oss av. Jag, Birgitta, och Jonas började chatta på Mötesplatsen.se i november 2009 då jag varit med ett tag innan och Jonas också. Jag var för blyg för att lägga ut en bild på mig, men jag skickade komplimanger till Jonas men tänkte att han svarar nog inte när ingen bild finns. Gissa vilken överraskning när han svarade!!

Vi började skriva lite till varandra och Jonas frågade om jag kunde skicka en bild på mig via mail och det gjorde jag. Jag var jätte nervös när han sa att han ville ringa upp mig efter att han fått min bild, men det var som om vi känt varandra i hela vårt liv. Allt kändes så naturligt och avslappnat när vi pratade med varandra och vi bestämde efter att vi pratat med varandra i ca 3 veckor att vi skulle ses efter nyår. Eftersom vi båda arbetade nyårsafton, han i Oxelösund och jag i Eskilstuna.

Det blev en lång längtan och vi sågs i januari 2010. Jonas kom till mig i Eskilstuna och första mötet ja, Jonas sa att han föll direkt för mig ja det var nog mitt glada skratt. Han sa att det kändes helt rätt från början och att han är bra på att läsa av människor. Han menade att genom att han kom hem till mig på middag första gången kunde han läsa av vilken person jag var och att jag var en så "varmhjärtad" känslomänniska.

Jag däremot hakade kanske upp mig mer på detaljer så som att skjortan var uppknäppt ända upp till hakan, som på en präst, men han hade de vackraste blåa ögonen jag hade sett och det var väl det jag föll för. Men de mer inre känslorna kom senare när vi började träffas mer och jag kom hem till Jonas i Oxelösund. Då insåg jag vilken underbar kille jag träffat, en så omtänksam man som jag behövde. Vi tänker så lika på de mesta och tycker väl båda två att omtänksamhet är otroligt viktigt i ett förhållande.

Ja sen har allt bara flutit på. Vi åkte på kryssning med ms/Amorella valborgsmässoafton 2010 och förlovade oss, helt underbart!!! Eftersom vi inte kan flytta ihop än på samma ort pga. jobb och barn så fortsatte pendlandet mellan Oxelösund-Eskilstuna vidare, vi träffades på våra ledigheter och kärleken bara växte och växte mer och mer.

I september 2011 gifte vi oss på Arlanda i kapellet där och fortsatte vår Bröllopsresa till Alanya Turkiet en helt underbar resa. Så nu vill vi bifoga våra kärleksbilder från Turkiet och dela med oss av vår Lycka!

Hälsningar från Jonas och Birgitta Cederblad