Bli medlem

Tredje gången gillt!

Vi är Anette och Peter Rehnström, bor i Össjö, utanför Ängelholm.

Lite bakgrund om oss två: Anette har varit gift 2 gånger innan och har idag 3 vuxna, utflugna barn. Bodde i Ängelholm i lägenhet, när vi träffades, med yngsta sonen hemma. Peter har också varit gift 2 gånger, också med 3 utflugna barn. Bodde i Östra Lerberget, i villa. Vi var bägge ganska nyseparerade och gick med, bägge två, på Mötesplatsen kring julen 2009, en tid då man kanske känner sig extra ensam?

Ganska fort fick vi kontakt med varandra och började maila till varandra, ibland flera gånger per dag. Allt kändes rätt, vi kände snabbt att vi var ganska lika i tänket, värderingar, moral mm. Vi har också ganska liknande jobb, där vi reser, säljer och är sociala.

Fredagen den 9 januari 2010 var Anette på After Work med 2 väninnor i Ängelholm, när hon fick ett sms av Peter, med en middagsinbjudan samma kväll. Ett glas vin var drucket, så att köra bil var uteslutet. Anette ringer den ena väninnans man, som kommer och kör Anette till Ö Lerberget. Väninnan följer med av för att se så allt verkade ok, men direkt såg Anette att detta är mannen i hennes liv! Det blev middag, mycket prat och vi kan väl säga att sedan den kvällen har vi inte varit från varandra många gånger.I mars åkte vi till Fuerteventura på semester och där friade Peter. Vi förlovade oss den 24 mars, köpte ett nästan nytt hus ihop och flyttade in kring midsommar förra sommaren. Huset är döpt till Snällbo, då vi idag har detta som ett motto och med oss i vårt bagage; att man ska vara snäll och omge sig med snälla människor.

Många har nog tyckt vi har varit snabba, men när det känns så rätt och riktigt, varför vänta? Missunnsamhet är en karaktär, som vi inte tycker om! Men som tyvärr finns, med separationer och svårigheter i livet ser man också vem som är ens sanna vänner!

Vi gifte oss midsommarafton 2011 i kretsen av de närmaste vännerna och släkten i Össjö kyrka. Bröllopsresan gick till Parga i Grekland. Idag består familjen också av två kattpojkar; Nisse och Hasse.

Anette skrev i sin presentation att mannen hon sökte skulle också vara hennes bästa vän och så blev det! Vi är ett par som älskar varandra, men också är varandras bästa vänner !

Våra honnörsord är; kärlek, snällhet, respekt, frid och hälsa!

Vi tackar Mötesplatsen för "hjälpen" och som Peter brukar säga; bättre nykter och ärlig på Mötesplatsen än full och kåt på krogen…

Utan Mötesplatsen är chansen mikroskopisk att vi skulle träffats ute, så tveka inte; ge det chansen! Vi är ett levande bevis på detta och kom ihåg; Störst av allt är kärleken och det blev det tredje gången gillt för oss!