Hitta någon att dela livet med

Se vem som är singel nära dig

Starta din resa idag

Bli medlem utan kostnad

Trygg och seriös dejting

Dejta tryggt och hitta någon som också söker efter något äkta.
Flera sätt att få kontakt

Flera sätt att få kontakt

Djupgående matchningstest, swipe och massa härliga sätt att få kontakt.

Dejting som fungerar

175 000 har redan träffat sin partner hos oss.
Varför Mötesplatsen?

Varför Mötesplatsen?

Vi på Mötesplatsen har en vision. Vi tycker att alla förtjänar kärlek. Ung och euforisk kärlek likväl som trygg och erfaren kärlek. Kärlek som får lov att växa fram, en dag i taget. Vi är alla olika och hur vi hittar kärleken skiljer sig åt. Målet är dock alltid detsamma. Att hitta någon som passar just dig.

På Mötesplatsen finns flera roliga och enkla sätt att träffa andra härliga singlar och vi hjälper dig självklart på vägen.

Dejta tryggt och seriöst

På Mötesplatsen finns massa singlar som söker efter en seriös relation. Vår svenska kundtjänst är ständigt närvarande och vi granskar alla bilder och profiler manuellt.

Dejta tryggt och seriöst

Flera sätt att få kontakt

Hos oss finns flera enkla och roliga sätt att få kontakt med singlar som passar dig - välj det som passar dig bäst. Gör vårt djupgående Matchningstest som utgår från din personlighetsanalys eller upplev pirret som kommer när du swipar. Häng med och glöm inte att njuta av resan

Vi kan dejting

Vi har över 20 års erfarenhet av dejting och vi vet vad som fungerar när du söker efter någon att dela ditt liv med. Över 175 000 personer har redan träffat sin partner hos oss. Vi finns alltid nära till hands när du behöver vår vägledning.

Singlar på Mötesplatsen

Här finns tusentals dejtingsugna svenska singlar som passar dig