5 saker att göra på påskdejten

Postat i: 

Dejtingtips

5 saker att göra på påskdejten

Spirande vårkänslor och långledighet är som upplagt för härliga påskdejter.

Det är inte så konstigt att påsken är en av de mest populära dejtinghögtiderna. Vårkänslorna har väckts till liv och det märks tydligt på Mötesplatsen som har fyllts på med mängder av nya dejtingsugna singlar.

Sommaren väntar runt hörnet och nu bestämmer sig många för att verkligen göra ett seriöst försök att träffa någon att dela sitt liv med. Tiden för kärlek är NU – så ta på dig ditt charmigaste jag – dra på dig det du känner dig snyggast i – och ge dig ut på några mysiga påskdejter…

Detta kan ni göra på påskdejten:

1. Gå på loppis eller annat lokalt evenemang. Under påskhelgen brukar man kunna vraka och välja bland olika evenemang. Utställningar, teatrar, loppisar, konserter, marknader och besök på mysiga lantställen. Detta är en utmärkt tid att hitta på saker som gör dejtandet lättare och mer spännande.

2. Bjud in till grillpremiär. Som man har längtat! Nu är det äntligen dags att rulla fram grillen. Bara doften av nygrillat är ju så härlig – man blir glad och vårkänslorna kickar igång. Inhandla lite lokala primörer, marinera något gott att lägga på grillen och bjud på ett gott vin. Färdigt!

3. Bruncha. Detta kanske kan vara det absolut bästa sättet att starta en ledig dag på! Kolla upp något nytt mysigt ställe att testa.

4. Bjud på hemmagjord fika. Träffas i en park eller ute i naturen. Bjud på kaffe i vårsolen och briljera med något lyxigt hembakt. Kanske några påskinspirerade cupcakes?

5. Träna tillsammans! Tillhör ni båda den sportiga typen så kan en löprunda i skogen eller en cykeltur vara den perfekta dejten. Är ni dessutom lite äventyrliga kanske ni avslutar med ett uppfriskande dopp i det blå?

Ha det så mysigt!