Därför träffar du inte rätt – 3 vanliga fel

Postat i: 

Dejtingtips

Därför träffar du inte rätt – 3 vanliga fel

Först av allt. Du är inte ensam om att tycka det är svårt att träffa rätt. Men kanske trampar du bara i några vanliga fällor? Läs om några vanliga fel som många av oss gör och försök rannsaka om det finns något som du kan förändra i ditt dejtingbeteende?

3 vanliga fel som singlar gör:

  • Du spelar ”hard to get”… Många är för stolta över att våga ta det första steget och sitter och väntar på att andra ska Gilla eller messa dem först. Så dumt! Testa istället att våga börja ta första steget. Alla blir innerst inne glada för lite uppmärksamhet – vi lovar! Om du hela tiden försöker spela svårfångad så är chansen stor att din dejt ger upp och börjar leta vidare. Alltså, ta mer initiativ och visa vad du känner! Hade ni en trevlig dejt? Släng iväg ett mess direkt efteråt och berätta vad du känner. Våga mer!
  • Du har för orealistiska förhoppningar. Att känna lust vid första ögonkastet är ganska vanligt, men att känna kärlek direkt är mer sällsynt. Ganska få av oss blir totalt golvade av kärlek direkt vid första dejten. Det tar tid att lära känna en människa och man måste ofta jobba lite för att väcka sina kärlekskänslor. Vårt tips är att dejta mer och gärna singlar som inte faller inom ramen för ”din typ”.
  • Du har dåligt självförtroende. Många singlar är ständigt oroade över att de inte duger som de är. Ofta leder det till att de blir självupptagna och glömmer bort att fokusera på sin dejt. Strunta i småsaker som valkar eller finnar. Det är inte sånt som är viktigt när man söker efter ÄKTA kärlek. Var dig själv – du har allt att vinna!

Lycka till – behöver du hjälp så finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig! ❤️❤️❤️