5 supermysiga och roliga vinterdejter att testa

Postat i: 

Dejtingtips

5 supermysiga och roliga vinterdejter att testa

Att få till en annorlunda och mysig vinterdejt kan vara något utmanande. Har du idétorka? Låt dig då inspireras av 5 söta förslag som garanterat kommer värma dig i vinter…

På sommaren är möjligheterna oändliga. Picknick, utomhuskonserter och nattbad, det finns hur mycket som helst att hitta på. På vintern krävs det lite extra kreativitet för att få till romantiken. Som tur är har vi på Mötesplatsen tagit fram några supermysiga förslag på vinterdejter som du kan hämta inspiration ifrån.

Vilken av dejterna nedan vill du helst gå på?

Vinterdejt – 5 förslag:

1. Grilla! Vad är det som säger att grillen bara ska utnyttjas på sommaren? Fram med kolen och tillbehören, klä er varmt och njut utomhus! Bjud på varm äppledrink och grilla marsmallows.

2. Åk till Ikea. Ät köttbullar, kolla in vad dejten har för inredningssmak och hoppa i sängarna… 😉 Kan låta simpelt men kan faktisk bli riktigt romantiskt. Det är ju faktiskt sådana här ”vardagsbestyr” som man gör tillsammans när man delar livet med en partner.

3. Campa! Om ni har kommit en bit in i relationen så kanske du kan anordna en mysig vintercampingdejt. Välj en dag då det ska bli lagom kallt och stjärnklart. Smäll upp ett tält vid havet eller om du vill ha det smidigt – hemma på terrassen. Gör det mysigt med filtar och ladda med raggsockar. Ta med massa varm choklad och lite go musik. Urromantiskt!

4. Åk skridskor. En sann klassiker, med den varma chokladen i ryggsäcken! Ett utmärkt tillfälle att komma undan med att hålla handen och småkramas.

5. Det stora julbaket. Att baka tillsammans är ett roligt sätt att lära känna varandra på! Försök få ihop århundradets snyggaste pepparkakshus och gör kreativa lussekatter.

Ha det så mysigt!