8 saker att göra på en sommardejt

Postat i: 

Dejtingtips

8 saker att göra på en sommardejt

Sommaren är helt klart den bästa tiden att dejta! Vädret är fint (mestadels), man är gladare och ofta är man mer öppen för nya bekantskaper. Vi har samlat 8 förslag på härliga saker att göra på en sommardejt.

1. Gå på konsert. På sommaren finns det massa tillfällen att bjuda med dejten på en mysig konsert. Ta med picknickfilten, lite enklare tilltugg och njut av musiken tillsammans. Kan bli riktigt romantiskt…

2. Träna tillsammans. Ge er ut på en powerwalk på morgonen eller besök ett utegym.

3. Laga mat tillsammans. Åk till den lokala torghandeln, inhandla färska primörer och gott vin. Åk sedan hem, tänd grillen och laga lite god mat tillsammans. Med tända ljus på uteplatsen och favoritmusiken i bakgrunden kan det bli mycket mer intimt och romantiskt än på en uteservering i stan.

4. Bjud på en stand-up-afton! Överraska dejten med biljetter till stand up. Ni får något att snacka om och ni kommer garanterat få en rolig kväll.

5. Klassisk minigolfdejt. En runda med minigolf är alltid kul. Den som förlorar bjuder på glass!

6. Bjud på romantisk picknick. Ytterligare en klassiker som brukar vara uppskattat. Packa en picknickkorg med dina favoriter och ladda med den största filten som du kan hitta.

7. Åk på loppisrunda. På sommaren ploppar det upp massa små mysiga loppisställen. Ta en tur, fynda roliga prylar och avsluta med fika på något mysigt ställe.

8. Paddla kanot. Hyr en kanot för två och åk ut till en mysig klippa för att äta medhavd lunch. Supermysigt och om det är varmt kanske det blir läge att svalka sig med ett dopp…