Coronasäkrad vinterdejt – detta kan ni göra!

Postat i: 

Dejtingtips

Coronasäkrad vinterdejt – detta kan ni göra!

Med tanke på Corona passar en dejt ute i det fria bättre än någonsin. Idag bjuder vi på 7 tips för dig som vill vinterdejta utomhus!

Coronasäkrad vinterdejt – detta kan ni göra:

1. Grilla! Vad är det som säger att grillen bara ska utnyttjas på sommaren? Fram med kolen och tillbehören, klä er varmt och njut utomhus! Bjud på varm äppledrink och grilla marsmallows.

2. Åk skridskor. En sann klassiker! Kan bli riktigt romantiskt… Dessutom är det alltid kul att göra något aktivt för att skapa en lättsam stämning.

3. Vinter-picknick! Klä er varmt, köp färska bullar och ladda termosen med varm choklad. Välj en stor filt så att ni kan hålla er på behörigt avstånd…

4. Ut i naturen! Är ni atletiskt lagda kan ni dejta utomhus genom att exempelvis köra mountainbike i terrängen. Föredrar ni lugnare aktiviteter fungerar vandring lika bra eller varför inte prova fiskelyckan genom att pimpla ute på isen?

5. Pulkadejt. Har du snö där du bor? Då är kan det bli hur mysigt som helst med en pulkadejt! Våga vara lite barnsliga och ha pulkarace i backen.

6. Vinterbada. För de som känner sig våghalsiga och söker en äventyrlig dejt kan ett vinterbad bli en härlig dejtupplevelse.

7. Walk and talk med kaffe. En långpromenad i vinterkylan med varsin kaffe i handen. Svårare än så behöver det inte vara.