Mest avskräckande vid hemmadejten

Postat i: 

Dejtingtips

Mest avskräckande vid hemmadejten

Har du en hemmadejt på gång? Grattis! Se till att städa badrummet ordentligt innan bara. En smutsig toalett är nämligen det mest avskräckande vid en hemmadejt, enligt svenska singlar.

En ostädad toalett är till och med mer avskräckande än foton på exet. När 3270 svenska singlar på Mötesplatsen svarar på frågan ”Vad är mest avskräckande vid en hemmadejt?” blir resultatet följande:

1. Smutsig toalett (54%)
2. Foton på exet (25%)
3. Smutstvätt på golvet (8%)
4. Stökigt i köket (5%)
5. Ful inredning (3%)
6. Husdjur – Att mamma ringer – Döda krukväxter (1%)

För kvinnor verkar den ostädade toaletten vara en riktig fasa – hela 64% tycker detta är värst, 49% av männen tycker samma.

Lägg lite tid på förberedelserna

När man blir bjuden så hemmadejt så förväntar sig de allra flesta att den som bor i bostaden har förberett sig. Ett ostädat badrum och bilder på exet ger definitivt inget intryck av att man är seriös i sitt sökande efter ett långvarigt förhållande.

– På mindre än en timma kan man förbereda sig väl inför dejtens ankomst. Fokusera på att hålla badrummet och köket rent. Tänd lite mysbelysning och sätt på passande bakgrundsmusik. Svårare än så behöver det inte vara, tipsar Emma Edespong från Mötesplatsen.