Så får du fler matcher

Postat i: 

Dejtingtips

Så får du fler matcher

Vill du också ha fler och bättre matcher när du nätdejtar? Vi på Mötesplatsen har samlat våra absolut bästa tips på hur du ska göra!
 
Ha flera bilder i din profil. Gärna fem, sex stycken – och välj dem med omsorg! Bilderna ska vara högupplösta och tänk på att inte ha för gamla bilder. Välj gärna bilder där du befinner dig i olika miljöer och där du faktiskt gör något som säger något om dig (nej, inga toalett-selfies). Undvik också gruppbilder, det är meningen att andra singlar ska attraheras av dig och inte av dina vänner.
 
Gör Mötesplatsens matchningstest. Vårt unika matchningstest hjälper dig att snabbare hitta personer som har liknande egenskaper som du. När du gjort testet får du konkreta förslag på singlar som passar just dig – smidigt va? Vi har många exempel på par som träffats via matchningstestet.
 
Var tydlig med vad du söker. Om du letar efter en seriös relation, var tydlig med det i din profil och i dina konversationer.
 
Skapa en intressant presentationstext. Se till att din profiltext är intressant och tillräckligt spännande för att väcka intresse. Här har du ett jättebra tillfälle att visa upp din personlighet och ge andra singlar en anledning att swipa höger.
 
Be happy! Undvik att vara negativ eller kritisk i din profiltext eller i dina konversationer.
 
Var aktiv! Logga ofta in på Mötesplatsen och var aktiv i ditt dejtande. Ju mer aktiv du är, desto fler chanser har du att få bra matchningar.
 
Ta initiativNyckeln till att få svar på meddelanden är att börja med något mer originellt än “Hej, hur är läget?”. Forskning har visat att fraser som “du nämnde” eller “jag märkte det” som visar att du verkligen spanat in någons profil, resulterar i högre svarsfrekvens. Använd din potentiella dejts bild eller presentation för att starta en konversation helt enkelt.