Så maxar du dejtingchanserna i vår

Postat i: 

Dejtingtips

Så maxar du dejtingchanserna i vår

Känner du också hur alla känslor börjar vakna till liv? På Mötesplatsen märks det tydligt med alla nya dejtingsugna singlar som kommer till oss varje dag. För dig som vill maxa dina dejtingchanser i vår delar vi med oss av våra tre absolut viktigaste tips nedan.
Nu kör vi – låt känslorna blomma ut tillsammans med oss!

❤️ Vårstäda bland dina bilder!
Börja vårsäsongen med att uppdatera din profil med nya fräscha bilder. Den perfekta profilen har varierande bilder på dig från olika situationer som ger din potentiella dejt möjlighet att förstå dig lite mer som person. Och glöm inte att det är DU som ska synas tydligt på alla bilder!

❤️ Visa vad du gör en ledig dag!
Att lägga till intressen i din profil är ett enkelt och smart sätt att berätta mer om dig själv, en möjlig icebreaker som gör det lättare för dina potentiella dejter att öppna upp för spännande konversationer och hjälper dig att undvika det där obekväma ”hej…”-ögonblicket.

❤️ Fila på din presentationstext.
Din presentationstext är superviktig! En generös profilbeskrivning kommer ge dig fler dejter och det blir lättare för singlarna att inleda en givande konversation med dig.

Så vad väntar du på? Ovan fixar du på en timma! Sen är det bara att ge dig ut i vårsolen och börja stråla – som den härliga singel du är! Nu med en superhet Möteplatsen-profil ❤️❤️❤️