Medmänsklighet kan vara kärlek

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Medmänsklighet kan vara kärlek

Mötesplatsen stödjer sedan länge Läkare Utan Gränser och med tanke på rådande flyktingkris känns det mer rätt än någonsin.

– Under flera år har vi valt att stötta Läkare Utan Gränser. De ger humanitär medicinsk hjälp till flyktingar och människor i väpnade konflikter, kriser och katastrofer. Med anledning av den fruktansvärda flyktingkatastrof som vi bevittnar just nu känns det mer rätt än någonsin, säger Mikael Josander, vd på Mötesplatsen.

Läkare Utan Gränser inledde insatser på Medelhavet redan i maj. Gåvor gör att de snabbt kan vara på plats för att bistå människor i nöd. Hittills har de tillsammans räddat över 12 000 personer, bara på Medelhavet.  Man har också under längre tid arbetat i de länder som människorna flyr ifrån, i transitländer och i de länder i Europa där människorna slutligen anländer.

Visa din kärlek!
För Mötesplatsen är det oerhört viktigt att värna om sina medmänniskor runt om i hela världen.
– Vi vill markera att detta är ett av många sätt att visa kärlek på. Vi skänker nu 50 000 kr till Läkare Utan Gränser, säger Mikael Josander.
– Medmänsklighet kan vara kärlek. Nu uppmanar vi fler, privatpersoner och företag, att ge sitt bidrag till Läkare Utan Gränser, avslutar Josander.

GE DITT BIDRAG: Skänk pengar till Läkare utan gränser genom att sms:a LIV till nummer 72979 för att skänka 100 kr eller eller LIV 200 för att skänka 200 kr.