Checklista: Så vet du om han är intresserad

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Checklista: Så vet du om han är intresserad

Okej. Detta har hänt. Du och din trevliga högerswipe har skrivit till varandra ett tag och kanske gått på ett par dejter. Men hur vet man att han verkligen är intresserad? Han kanske dejtar massvis med tjejer och du är bara en i mängden? Vi på Mötesplatsen har samlat några riktigt tydliga tecken på att han är intresserad på riktigt. Kontrollera hur många av dessa tecken som stämmer för killen du dejtar – är det tummen upp på fler än fem så kan detta bli något riktigt bra!

1. Han kan inte sluta flina. En man som är lite pirrigt nykär i dig kommer förmodligen ha svårt att sluta le mot dig. Skrattar han dessutom högt åt dina lama skämt så kan du vara ännu säkrare.

2. Han kan inte släppa dig med blicken. En förälskad man har en blick som följer dig vart än du går. Så länge du är där, är det inget annat som fångar hans uppmärksamhet.

3. Hans kompisar har koll på dig… Trots att du inte ens har träffat dem! Om han är intresserad av dig kommer han att prata om dig, så är det bara. Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner. När du väl träffar hans vänner har de alltså förmodligen redan ganska bra koll på dig.

4. Han lägger märke till detaljer och minns vad du gillar. Om du börjar märka att han snappar upp massa småsaker om dig och vad du gillar, så är det ofta ett tydligt tecken på att han är intresserad.

5. Han vill vara snygg inför dig. Märker du han vill visa sig från sin bästa sida? Rättar till sina kläder, drar handen genom håret? That´s a sign!

6. Han är lite fumlig och nervös. Om en person vill att du ska tycka om den kan det hända att den blir både nervös och gör lite knepiga saker. Detta beror förmodligen på att han är noga med att göra ett gott intryck på dig. Du är viktig för honom!

7. Han rör dig när ni pratar. Detta är ofta ett tydligt tecken på att han är intresserad…

8. Han tvekar inte att prata om mer djupgående ämnen. Upplever du att han vill lära känna dig på riktigt och frågar dig personliga saker? Alltså att han anstränger sig för att ta reda på mer om dig? Om ja, så bra!

9. Han hör av sig. Ofta!

10. Han pysslar om dig. Ger dig sin jacka om du fryser eller lagar mat till dig efter en lång arbetsdag.