Sju tecken på att du är redo att älska igen

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Sju tecken på att du är redo att älska igen

Hur ska det egentligen kännas, stunden, då du vet att du är redo att älska igen?

Att återhämta sig från en separation är ofta tufft. Det kan lätt dränera dig på flera plan. Men detta måste du ta dig igenom, för att senare komma tillbaka starkare än någonsin. En dag kommer du kunna öppna ditt hjärta igen för någon ny. Men hur vet man att det är dags?

Vi har samlat några tecken på att du är redo att börja dejta seriöst och starta resan mot att finna någon att dela livet med:

1. Nu tänker du inte på ditt ex HELA tiden. Du längtar inte tillbaka och du funderar inte över hur ert liv hade kunnat bli.

2. Du tycker det är helt okey att vara ensam en stund… Du letar inte konstant efter någon som kan fylla ut tomrummet efter ditt ex.

3. Du tycker det känns kul att träffa nya människor och ser positivt på alla oändliga möjligheter som ditt liv har.

4. Du ser klart på ditt förflutna och inser att det nog ändå var ett klokt beslut att du och ditt ex gick skilda vägar.

5. Du har lärt dig något från din förra relation, som du tar med dig in i ditt nya liv.

6. Du känner dig känslomässigt tillgänglig, fylld av hopp och är villig att ge nya människor en rättvis chans!

7. Du har aktivt arbetat med din självkänsla för att bli den absolut bästa versionen av dig själv. Du känner dig ödmjuk inför vad livet nu har att erbjuda.

Stämmer de flesta av punkterna ovan in på dig? Grattis! Då är det bara att bli medlem på Mötesplatsen och ladda ner vår app. Gå genast in och kika efter vem som är singel nära dig. Detta kommer bli kul, nu kör vi! ❤