Checklista för en långsiktig relation

Postat i: 

Matchning

Checklista för en långsiktig relation

De flesta på Mötesplatsen söker någon att dela livet med. En långsiktig relation helt enkelt. Men hur ska man veta om dejten uppfyller kraven?

I början söker man ofta en person som ger en fjärilar i magen och som väcker förälskelsen till liv. Men när de första omvälvande känslorna har lagt sig och du börjar lära känna en person på djupet, finns det fler saker som bör stämma för att er relation ska fungera i längden.

3 viktiga saker i en långsiktig relation:

1. Gemensamma intressen. Det låter som en riktig klyscha – men det ligger faktiskt en del i det. Att ha absolut allt gemensamt är inte något att sträva efter, men ett par intressen som man delar med sin partner är helt klart ett av recepten på ett lyckat förhållande.

2. Bra kommunikation. Enligt flera experter kan detta vara grunden i ett bra förhållande. Om du känner att du och dejten kan prata med varandra och riktigt förstå varandra så har ni goda möjligheter att lyckas på lång sikt.

3. Liknande framtidsplaner. Stämmer era mål med varandra? Drömmer en av er om att vara en vagabond som ska upptäcka världen och den andra om ett stillsamt liv med villa, hund och volvo så kan det tänkas att ni behöver fundera på er framtid tillsammans. Att ha samma vision om vart ni är på väg är viktigt om ni ska lyckas satsa på en långsiktig relation.

Ett bra verktyg som vi rekommenderar dig att använda är vår Matchningstjänst. Genom att göra Matchningstestet ökar du dina chanser till ett mer lyckligt och långvarigt förhållande. Någon att dela livet med…

Varmt lycka till!