5 tecken på att dejten inte söker något långsiktigt

Postat i: 

Nätdejting

5 tecken på att dejten inte söker något långsiktigt

På Mötesplatsen söker 8 av 10 någon att dela livet med. Om du tillhör majoriteten och vill slippa slösa tid på oseriösa personer har vi satt ihop en lista med varningstecken…

Det kan ofta vara svårt att läsa sin dejts tankar. Och ibland är det näst intill omöjligt. Dejten kan säga en sak men göra en annan.

Att vara förälskad i en person som är otydlig med sina intentioner är minst sagt svårt, speciellt eftersom alla inte är ärliga med vad de står känslomässigt. Även fast man frågar dem.

Här är 5 varningstecken på din dejt INTE är intresserad av ett långsiktigt förhållande:

1. Hen planerar aldrig in något med dig som ligger långt fram i tiden. Varför? För att personen förmodligen inte har någon plan att göra ert häng långsiktigt.

2. Dejten ställer inga frågor till dig. Om hen undrar inte hur du mår, vad du gjort eller vem du träffat, vill hen tyvärr inte lära känna dig som person. Glöm inte att du är värd någon som vill veta hur din dag varit in i minsta detalj. Nöj dig inte med något annat.

3. Du får inte träffa dejtens familj och vänner. Ni kanske har träffats i ett halvår men du har fortfarande inte sett skymten av en inbjudan till träff med varken familj eller vänner. Slösa inte din tid. Du förtjänar någon som är stolt över dig och som vill visa upp dig för hela världen.

4. Ni är bara fysiska med varandra. Varje gång ni ses finns det bara en sak som intresserar dejten – och det är inte dina känslor. Detta är ett solklart tecken på att hen inte alls är intresserad av att ha någon att dela sin vardag med.

5. Du är inte prioriterad. Dejten säger att ni kanske kan ses till helgen OM hen inte behöver jobba över eller OM hen inte ska  träffa sitt kompisgäng…  Ni kan ju hålla det öppet och det är alltid på dejtens villkor som ni ska ses eller inte. Om du känner dig som den ständiga reserven är det dags att leta vidare.