Checklista: 5 bilder alla borde ha i sin profil

Postat i: 

Nätdejting

Checklista: 5 bilder alla borde ha i sin profil

Bra bilder kan göra hela skillnaden när man dejtar seriöst. Men vad är bra, mer exakt?

Vi har samlat de 5 viktigaste bilderna – som alla borde ha med i sin profil.

CHECKLISTA:

✔️ Det nytagna profilfotot. Förmodligen den absolut viktigaste bilden – här har du verkligen en chans att få singlarna att bli nyfikna och vilja läsa mer om dig. På bilden ska du visa hur du ser ut nu. Bilden ska vara tydlig och glad!

✔️ Helkropps-bilden (obs! inte naket och avklätt!). Undvik helst underkläder, utmanande poser och sovrumsbilder. En trevlig semester- eller vardagsbild fungerar utmärkt, det viktigaste är att man får en chans att se dig i helfigur.

✔️ Intresse-bilden. Ha med MINST en bild som visar en hobby eller ett intresse som du har. En bild där du spelar ett instrument, målar, gosar med hunden, lagar mat…

✔️ Årstids-bilden. Lägg upp nya bilder ofta! Det är inte så att du gör en profilsida och sedan är du klar. Låt det hända nya saker ofta! Varje gång du lägger upp en ny bild så marknadsförs du också för singlarna i flödet ”Nya händelser”Mötesplatsen. När det är vår, ta en bild på dig själv bland äppleblommen och kring jul är det dags för ”julpyntar-bilen”. Ja, du förstår 😉

✔️ Vardags-bilden. Dela med dig av många bilder från dig vardag. Singlarna är nyfikna på hur ditt hem ser ut, vad du gör på jobbet och maten du äter… Alla inblickar som ger en tydligare bild kring vem du är som person och hur ditt liv ser ut, är bra!

Här får du fler tips om hur du tar en bra profilbild>>>>
och
Här finns ännu fler tips>>>>

Lycka till önskar vi på Mötesplatsen! ❤️