”Aldrig har det känts så rätt som med Daniel”

Postat i: 

Par som träffats

”Aldrig har det känts så rätt som med Daniel”

Christina var 33 år och efter många år med misslyckade förhållanden, hade hon nästa gett upp hoppet om att träffa den stora kärleken.
– Jag försökte säga till mig själv ”Okej, jag behöver ingen partner”. Kanske är det inte meningen att jag ska finna någon. Vilket var en ganska så deprimerande tanke…, säger Christina.

Mötesplatsen var den sista dejtingappen som hon valde att testa, men hon inte särskilt aktiv.

– Men så på självaste nyårsafton, som jag tillbringade tillsammans med mina föräldrar, plingade det till och jag fick ett meddelande från Daniel. Han gav mig komplimanger för min profiltext och jag kollade in hans sida och jag måste säga att även den imponerade på mig. Jag inser sen att denna killen har jag snackat med innan, för några år sedan. Det blev inget då, men jag säger till Daniel att jag är villig att pröva igen samtidigt som jag var lite avvisande för jag trodde nog egentligen att det inte skulle bli något denna gången heller…

– Daniel var dock optimistisk och vi skrev till varandra hela nyårsafton, berättar Christina och säger hur överraskad hon blev över vilken kemi de hade när de chattade och hur glad och förväntansfull hon blev varje gång det plingade till i telefonen.

Efter en vecka var det dags för den första träffen och då klaffade allt.

– Vi hade båda blivit sårade innan, vilket skrämde oss, samtidigt som det var fantastisk att få känna det vi kände. Daniel har berättat att när han körde hem den kvällen så kunde han inte sluta le…

Många gulliga meddelanden...

Paret fortsatte att umgås och det blev snart tydligt att de var menade för varandra.

– Jag undrade ständigt – hur detta kunde vara möjligt? Hur kunde jag få en så snygg och härlig man? Hade jag äntligen, efter alla dessa år, träffat min jackpot? Mina vänner, föräldrar och kollegor sa att det strålade om mig när jag pratade om Daniel, och jag måsta säga att jag känt mig som en ”fjortis” i flera månader. Vi skriver så mycket gulligt till varandra och jag har tagit screenshots av allt och lagt i ett eget album på telefonen som heter ”Gulliga meddelanden”…

Christina säger att hon funnit sin prins och att hon inte kunde vara mer tacksam och lycklig.

– Tusen tack till Mötesplatsen för er hjälp! Nu i sommar flyttar vi ihop i ett nytt hus. Det kanske inte är den mest spännande kärlekshistorien, men det är det bästa jag haft, och den sista jag ska ha…, avslutar Christina.

CHRISTINA ❤️ DANIEL
Yrken: Christina jobbar på förskola och Daniel är trafikledare.
Ålder: Christina är 34 år och Daniel är 33 år.
Det bästa med Mötesplatsen: Förutom att vi träffades här (vilket förstås är det allra bästa) – att det är en seriös sida med okej priser. En väl fungerande app som är lätt att använda!
Tips till andra singlar: Var öppensinnad och tänk att allt inte alltid är som det verkar vid ”första ögonkastet”. Våga ge det en chans och var villig att kompromissa. Var öppen och ärlig från början, våga ta snacket om de stora sakerna tidigt.