”DÅ förstod jag att han var min framtida man”

Postat i: 

Par som träffats

”DÅ förstod jag att han var min framtida man”

När Vebjörn tog Hildes nervösa hand i biomörkret och log, då förstod hon att det var hennes framtida man. Nu, några år senare, är de lyckligare än någonsin med sitt mysiga barn- och familjeliv.

Hilde hade varit medlem på Mötesplatsen ett bra tag, och skrivit med flera singlar, utan att det var någon som riktigt tilltalade henne. Men en alldeles vanlig kväll i september 2012 dök det upp en ny person på hennes besökslista, som hon inte hade sett tidigare. Något sa henne att han, precis som hon, var lite blyg och försiktig.

– Så jag fattade mod och skrev ett försiktigt ”Hej, hur är läget?” och det var allt som behövdes. Vi blev sittandes i timmar med att skriva till varandra. Vi pratade om livet, det som hänt och vad vi såg framför oss, säger Hilde, 30 år.

Hildes första dejt med Vebjörn, som den spännande mannen hette, skedde efter bara några dagar.

– Jag satt där i biomörkret och fumlade nervöst med händerna upp och ner, men lugnade mig snabbt när han tog min hand och log ett varmt leende. DÅ förstod jag att han var min framtida man, berättar Hilde och fortsätter:

– När han skulle köra mig hem så pratade han om att han var stans lyckligaste man och jag frågade vad som skulle krävas för att han skulle bli landets lyckligaste. Då svarade han nervöst ”Att du blir min flickvän”. Där och då blev vi ett par – på den första dejten.

Hilde och Vebjörn njuter av sitt familjeliv.

Hilde och Vebjörn njuter av sitt familjeliv.

Familjeliv

Efter tre månader blev Hilde och Vebjörn sambos och knappt ett år senare fick de reda på att de väntade sitt första gemensamma barn.

– På min födelsedag i december, när jag var i fjärde månaden, så friade han till mig under stadens stora julgran på torget. Framåt våren föddes vår son, berättar Hilde.

Hilde hade aldrig vågat hoppas på att livet kunde bli så här bra. Nu lever hon ett härligt familjeliv och strax efter sommaren väntas det återigen tillökning… ❤

HildeVebjörn

Ålder: 30 år (Hilde) och Vebjörn (32 år).

Barn: Båda har ett barn sedan tidigare, en gemensam son på 3 år och ytterligare ett barn är på väg.

Yrken: Student (Hilde) och tekniker (Vebjörn).

Träffades på Mötesplatsen: Hösten 2012.

Bästa med Mötesplatsen: Matchningstestet! Att välja bland de bästa av de som delar samma värderingar är guld värt!

Tips till andra singlar i samma ålder: Skriv till de som attraherar dig på alla sätt! Tänk aldrig att du förtjänar mindre än du gör – go for it!