”Niklas är det bästa som hänt mig”

Postat i: 

Par som träffats

”Niklas är det bästa som hänt mig”

Med ett tufft bagage hade Marjan svårt att hitta tron på kärleken igen. Men efter det där första meddelandet på Mötesplatsen från en kille vid namn Niklas förändrades allt.
– Han är det bästa som hänt mig, säger Marjan.

Marjan, 35, kom från ett olyckligt förhållande med både psykisk och fysisk misshandel när hennes syster till sist uppmuntrade henne att bli medlem på Mötesplatsen. Hon tyckte att Marjan borde börja träffa nya människor för att må bättre och glömma allt tråkigt som hänt. Ganska snabbt kom det ett meddelande från en kille som skrev ”Så söt du är” och sedan började Marjan att skriva med Niklas, 42, varje dag i cirka tre veckor.
– Jag hade svårt att lita på någon men Niklas visade en stor förståelse. Han väntade och tröstade när jag var ledsen, säger Marjan.

Efter ett tag flyttade de ihop och de har nu varit gifta i ett par år.
– Jag tycker så mycket om Marjans omtänksamhet och hennes sätt att uttrycka kärlek till mig, säger Niklas.
Nu har de bildat en liten familj – 2018 kom deras son.
– Vi älskar varandra så, jag tackar Mötesplatsen för att ha funnit min bättre hälft och livskamrat. Min bästa vän och en fantastisk pappa. Nu hoppas vi på att utöka familjen ytterligare och vi längtar efter att få flytta till ett hus, avslutar Marjan.
———

Marjan ❤️ Niklas
Ålder: Marjan är 35 år och Niklas är 42 år.
Yrken: Marjan jobbar som tågchef och Niklas är elektriker.
Tips till andra singlar: Ge inte upp och sluta aldrig att leka efter kärleken. Var dig själv!
Det bästa med Mötesplatsen: Att det är det bästa och mest säkra sättet att finna kärlek.

Nu har Marjan och Niklas bildat en liten familj. 2018 kom sonen Matteo.

Nu har Marjan och Niklas bildat en liten familj. 2018 kom sonen Matteo.