”Vi är väldigt kära i varandra”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi är väldigt kära i varandra”

Redan vid den första dejten stod det klart. Olle, 63, och Tanja, 62, kände att de var ämnade för varandra.
-Vi är väldig kära i varandra och att dela framtiden ihop – det ser vi som en självklarhet. Tack Mötesplatsen!, säger de.

Både Olle och Tanja hade provat på olika dejtingsajter utan större framgång. Förhoppningarna var stora då de valde att bli medlemmar på Mötesplatsen, som de hade hört skulle vara en seriös sajt.
– Jag var nära på att ge upp när Tanja började visa intresse för mig. Efter att ha skrivit med varandra i ungefär en vecka bestämde vi oss för att ses och ta en fika. Snabbt blev det uppenbart att vi var ämnade för varandra, säger Olle.

Nu har Olle och Tanja varit ett par i nästan 15 månader.
– Vår kärlek och vänskap blir bara starkare för varje dag som går. Det är fantastiskt, ingen av oss hade vågat drömma om detta, säger de och berättar att båda verkligen känner sig älskade för de som de är.
– Jag känner en stor tillit till Olle. Jag uppskattar hans lekfullhet och ömsinthet, säger Tanja.
Framtidsplanerna handlar bland annat om att resa (en tripp till Paris är redan bokad), flytta ihop och att få åldras tillsammans.

Olle ❤️ Tanja
Ålder: Olle är 63 år och Tanja är 62 år.
Tips till singlar: Ha tålamod, ha inte för bråttom, Det finns någon därute som väntar på just dig. Träffa ett antal som känns bra. Gå på magkänslan.
Bästa med Mötesplatsen: Att det är seriöst och att det finns många valmöjligheter.