Checklista: 10 saker alla singlar måste göra i sommar

Postat i: 

Singel i Sverige

Checklista: 10 saker alla singlar måste göra i sommar

Singel i sommar? Här kommer en checklista på 10 saker du inte får missa att göra:

1. Äta frukost utomhus. Mumsa på jordgubbar, färskt bröd och sippra på kaffet i timmar.

2. Unna dig en skön massage. Detta är en särskild tid i livet då du verkligen kan rå om dig själv och satsa på ego-lyx. Boka en skön massage eller ansiktsbehandling och bara njut – utan minsta dåligt samvete!

3. Nattbada. Ta med dig en vän eller kanske en dejt (!) och ta ett nattbad en ljummen afton. Hur mysigt som helst och detta kommer definitivt bli något att minnas tillbaka till i november…

4. Dejta nya ”typer”. Bestäm dig för att vara öppensinnad i sommar och ge alla en chans. Gilla nya ”typer” av singlar på Mötesplatsen – såna som du kanske vanligtvis inte brukar falla för… Dejta många och ha kul!

5. Läs en bok. Försvinn bort i en härlig bok. Så avkopplande.

6. Gör en din egna unika spellista. Skapa en spellista med dina favoritlåtar sommaren 2017 och lyssna på stranden, i hängmattan och i badrummet…

7. Ta somriga bilder på dig själv. Byt profilbild ofta!

8. Skriv en lista. Sätt upp mål och skriv upp vad du vill uppnå i livet till nästa sommar. Skriv konkreta saker som du behöver göra.

9. Baka en jordgubbstårta. Bjud någon du tycker om.

10. Gå på dubbeldejt! Om du har en vän som också är singel så försök styra ihop en dubbeldejt! Perfekt på sommaren! Avslappnat och kul!

Vi på Mötesplatsen vill passa på att önska er alla en underbar sommar!