En nystart på alla plan

Postat i: 

Singel i Sverige

En nystart på alla plan

Hösten är ett fint tillfälle att starta om. Mot nya mål och insikter. Vi vet att trivs du med dig själv på alla plan är det lättare att låta sig älskas av någon annan.

Allt handlar om balans. Man behöver träna, äta hälsosamt och arbeta med sin självkänsla för att må bra. Får du dessa bitar på plats ökar också dina chanser att hitta kärleken… Vi lovar!

Första steget i jakten efter en ny partner börjar med att vara snäll mot dig själv. Hur mår du?

Tar du hand om dig själv på det sätt du borde? Att vara i balans med sig själv är oerhört viktigt för att maxa sina chanser att träffa någon för ett långt och lyckligt förhållande.

5 saker som får dig i balans:

1. Regelbunden träning: Gör att du sover bättre, kan hantera stress, blir piggare och får en bättre hälsa.

2. Bra självkänsla: För att kunna vara lycklig i en relation måste du först vara nöjd med dig själv. Ta till vara på tiden som singel – nu har du tid att hitta dig själv innan du träffar någon annan. Att stärka och jobba med sin självkänsla kommer hjälpa dig varje dag – resten av livet.

3. Ärlig och aktiv dejting: Precis som allt annat du vill uppnå i livet gäller det att vara aktiv när du nätdejtar. Arbeta hela tiden med att uppdatera din profil och ta kontakt med nya singlar. Var ärlig och sann mot dig själv och de som du dejtar.

4. Tydliga mål: Genom tydliga målbilder ökar chanserna att ta dig dit du önskar. Tänk positivt och inse att ibland låter sig kärleken vänta på sig. I slutändan kommer du att förstå att resan mot målet var värdefull.

5. Hälsosam mat: Det du äter påverkar din energinivå och allmänna balans mer än du kan ana. God och hälsosam mat är en av de viktigaste nycklarna till ett liv i balans.

Just nu har vi ett samarbete med Viktklubb – som ger dig 55% rabatt på medlemskap. Viktklubb hjälper dig som vill gå ner några kilon men även dig som bara vill lära dig mer om hur man får en hälsosam livsstil.

Lova att arbeta med ovan. Du är SÅ värd det! #intesingel2017

Viktklubb är en digital tjänst för dig som vill tappa några kilon eller bara få mer hälsosamma vanor.

Så här lätt kommer du igång:

  1. Välj hur många kilon du vill gå ner.
  2. Baserat på mål och motionsvanor får du en plan anpassad efter dig.
  3. Logga det du äter och din träning via mobilen eller datorn — resten håller vi koll på.
  4. Inspireras av tusentals recept, skräddarsydda motionsprogram och få pepp och tips från våra experter och medlemmar.
  5. Kom i form med oss!

*Erbjudandet gäller till och med 10 oktober 2016 och endast för dig som ny medlem och via länken i detta mail. Medlemskapet löper sedan på för 149 kr/mån tills uppsägning.