Ola Rapace och Marie Serneholt är hetast just nu enligt singlar

Postat i: 

Singel i Sverige

Ola Rapace och Marie Serneholt är hetast just nu enligt singlar

Skådespelaren Ola Rapace och sångerskan Marie Serneholt är de hetaste singelkändisarna just nu. Det visar en undersökning på dejtingsajten Mötesplatsen.se. Andra kända namn som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Erik Saade kom långt ner på listan.

När singelkvinnorna fick välja vilken kändis de helst skulle vilja se på Mötesplatsen så fick Ola Rapace, 40, hela 37 % av kvinnornas röster. Han slog då ut de båda yngre kollegorna Alexander Skarsgård och Joel Kinnaman.

Dejtingsajtens män fick samma fråga och Marie Serneholt, 28, fick då flest antal röster. Med 24 % tog hon hem omröstningen med stor marginal före den nyblivna världsstjärnan och Olas exfru Noomi Rapace.

Både Ola och Marie har nyligen brutit upp från längre förhållanden och är nu på marknaden igen. Att Ola har fyllt 40 verkar inte ha någon större betydelse för singlarna.

– Ola har en lite farlig bad boy-attityd samtidigt som han tydligt visar stor kärlek till familj och barn. Den vinnande kombinationen är attraktiv för många, säger Erik Sellén, pressansvarig på Mötesplatsen.

Marie har tidigare varit tillsammans med allsångsprinsen Måns Zelmerlöw men gnistan försvann under 2010.

– Att hon vann omröstningen är inte förvånande. Marie är hela Sveriges girl-next-door och kommer inte att ha några problem att hitta kärleken igen.

Se hela resultatet från undersökningarna om kändistjejer och kändiskillar.