Ord som ger hopp!

Postat i: 

Singel i Sverige

Ord som ger hopp!

Vi på Mötesplatsen älskar förlorade medlemmar. Det betyder nämligen väldigt ofta att man har ändrat sin relationsstatus från ”singel” till ”i ett förhållande”.

Resan mot den stora kärleken är fylld av känslor. Pirr, förväntan, nervositet, spänning och total eufori…. Nästan alla av de som träffat sin livspartner på Mötesplatsen säger samma sak. Det var precis när jag var på väg att ge upp som det ”plötslig hände”. HEN bara fanns där och alla bitar föll på plats.

Vi får dagligen fina små berättelser och hälsningar från våra förlorade medlemmar. Det har blivit mååånga bröllop, bebisar och andra härliga kärleksbevis under våra 18 år.

❤️ Små berättelser som håller hoppet vid liv - bara från senaste månaderna:

”Den här tjejen har gett mig tillbaka hoppet om att kunna känna känslor igen! Vår första träff var en lång fin promenad som avslutades på ett café. Vi lämnade varandra, och den där lilla ovanliga känslan i magen sa någonting. Vi hördes på sms i två veckor innan vi träffades en andra gång. Vi lagade mat tillsammans, skrattade. Och kysstes för första gången. Det var underbart! Jag hoppas på många fina år tillsammans.”

————————-

”Han tog kontakt med mig o efter några dagar boka vi in vår första träff. Ut med havet gick vi i kvällssolen o hade mycket gemensamt att prata om så mötet gick mycket bra. På helgen blev det middag och bio o en heldag i Köpenhamn o kärleken slog till ordentligt. Nu efter tre månader är vi lika kära.” 😍

”Hon skrev ett kort meddelande som jag fattade tycke för. Efter några meddelande fram och tillbaka så träffades vi och där var HON! Tack Mötesplatsen för utan er hade vi inte träffats!”

————————-

”Jag här träffat en man på Mötesplatsen som har väckt ett seriöst intresse hos mig och hoppet om en möjlig framtid tillsammans. Vi delar många intressen och har likadana värderingar vilket är väldigt viktigt när man ska skapa ett liv tillsammans. Hoppas, hoppas!”

”Jag hade nästintill gett upp hoppet på att hitta någon partner efter flera bakslag på andra dejtingsajter. Blev medlem och första dagen härinne gjorde jag något jag inte brukar göra. Jag började skriva till en kille. Vi skrev i cirka 1 månad innan jag bjöd ut honom på en första dejt. Efter första dejten hördes vi av igen och bestämde oss för en andra dejt och på den vägen är det. Han fick mig verkligen att skratta. Sedan dag 1 härinne har vi hållit kontakten. Vi skrev som sagt i cirka 1 månad innan vi träffades vilket gjorde att vi lärde känna varandra väldigt bra, på djupet. Idag är vi ett par och har varit tillsammans i 3 månader. Alla killar är inte bekväma och trygga i att ta första steget, bjuda ut o.s.v. Kom igen tjejer – våga göra ni det också! Det kan gå hur bra som helst :)”

————————-

”Jag hade i ärlighetens namn inga stora förhoppningar på nätdejting. Jag skickade iväg några få meddelande och fick svar ganska omgående från en kille som kändes intressant. Vi hade vår första dejt en månad senare. Det blev verkligen en fullträff, vi har så himla kul och är superlyckliga tillsammans. Tack Mötesplatsen för det!”

————————-

”Vi träffades över en förmiddagsfika efter några dagars mailande och det blev stor passion mellan oss! Efter två veckor åkte vi på semester ihop och på den vägen är det… Denna gång blev allt perfekt!”

❤️ ❤️ ❤️