Pepp för nyblivna singlar

Postat i: 

Singel i Sverige

Pepp för nyblivna singlar

Sommar och semester är inte bara glädje. Ledigheten tär på många relationer och nu väljer flera par att gå skilda vägar. Är du en av dem som tagit steget? Dags för lite pepp! Vi listar fem fördelar som du har som nybliven singel.

Relationen kanske inte var så bra redan innan sommaren men många tänker att under semestern ska man reparera allt. När det inte blir så väljer många att ta steget att gå vidare. Oktober är den månad som flest ansöker om skilsmässa. September är inte långt efter, och det gör hösten till den stora skilsmässoperioden.

Oavsett om relationen avslutades under tumult eller vänskapligt – ett break up innebär ofta både en stor sorg och en omställning, och det är lätt att glömma fördelarna du faktiskt har som nybliven singel.

5 fördelar som nybliven singel:

1. Du kommer lära känna dig själv bättre. Även om det är läskigt – nu kommer en tid då du kommer att lära känna dig själv på nytt. Relationen till dig själv är den viktigaste du kommer att ha i ditt liv – glöm aldrig det.

2. Din tid är nu. Nu är det bara du som bestämmer vad du ska göra med ditt liv. Lev ut dina drömmar – ingen annan begränsar dig längre. Gör vad DU vill!

3. Hälsan först! Chansen är ganska stor att du kommer leva mer hälsosamt. Inga mer myskvällar med chips på ett tag… Du kommer att ha massa tid att rå om dig själv och besöka gymmet… 😉

4. Du vet vad du vill ha… Och INTE ha i nästa relation. Nu kan du se på dina tidigare relationer med lite distans. Vad var bra och vad kunde ha varit bättre? Du kommer lära dig vad du vill ha. Om inte – kan du alltid ta hjälpa av Mötesplatsens matchningstest för att hitta någon att dela livet med och maxa chanserna till ett långt och lyckligt förhållande.

5. Det bästa av allt. Troligtvis väntar ditt livs kärlek på dig någonstans… ❤️