Äntligen framme!

Postat i: 

Singelevent

Äntligen framme!

Nu är vi äntligen framme i Portugal. Efter en lång resa som startade tidigt i morse har vi kommit fram till soliga Monte Gordo. Eftersom att våren har lyst med sin frånvaro i Sverige fick vi nästan en värmechock när vi kom ut ur planet. Men nu är vi på plats på hotellet och har en härlig vecka med mycket träning tillsammans att se framemot.

Trots att flera av resenärerna har rest nästan hela natten och fått lite sömn så var alla deltagarna pigga på att dra igång träningen redan första dagen.

På schemat stod det Soma-träning och löpträning vid havet. Soma-träning är en slags yogaträning med enkla naturliga rörelser som passar alla även de som inte tränar yoga i vanliga fall.

Ikväll kommer resten av gänget ifrån Arlanda och Gardemoen då blir det välkomstdrink och mingel på hotellet.

Till dess kanske vi hinner ta ett dopp i havet för svalka av oss i värmen innan middagen ikväll.

Imorgon rullar träningsschemat igång och vi ska vi ta oss an träningen riktigt ordentligt. Det finns risk att några av oss kommer att ha träningsvärk redan imorgon då Soma-träningen var jobbigare än vi räknat med.

Imorgon blir det föreläsning med Pär Johansson ifrån Glada Hudik teatern och flera olika spännande träningspass.

Deltagarna har mycket roligt att se framemot och redan nu känner vi på oss att vi kommer att få en riktigt bra vecka tillsammans här nere.