SÅ GÅR DET TILL

Matchningstestet

Matchningstestet består av fem delar. Alla delarna bidrar till att ta fram hur du är som person och hur din parter bör vara för att öka chanserna till ett långt och lyckligt förhållande.

Efter testet får du en personlighetsanalys om dig själv där vi presenterar de egenskaper som utmärker dig som person. Inne på sajten väntar sedan flera lättanvända verktyg för att hjälpa dig att hitta den som är vetenskapligt bäst för dig.

Om matchningstestet

Profilen

När du besöker en profil kommer du enkelt kunna se hur väl ni matchar. På matchningsdelen ser du hur väl ni matchar när det gäller personlighet, kommunikation, samliv, värderingar och intressen. Du kan även fördjupa dig ytterligare och se vilka likheter eller olikheter som sticker ut mest.

Dina sökresultat

När du använder någon av Mötesplatsens sökfunktioner kommer du direkt se hur väl du matchar med singlarna i sökresultatet. Från menyn kan du ta dig till nya spännande funktioner där du enkelt kan sortera på dina bästa matcher, och därifrån vidare till de singlar som är mest intressanta för dig.

Ta matchningstestet