3 tips som väcker kärleken

Postat i: 

Dejtingtips

3 tips som väcker kärleken

Har ni dejtat ett tag och allt känns bra men du känner att du behöver lägga i en högre växel?
Vi har 3 konkreta tips som troligtvis kommer väcka kärleken. Och gör den inte det efter detta – då är det troligtvis hög tid att leta vidare…

3 superromantiska dejter att testa:
(under förutsättning att ni har dejtat ett tag…)

1. Spänningsdejten.
Budget: Styr upp en överraskningspicknick för bara er två. Lämna en lapp i brevlådan eller skicka ett sms med instruktioner. Möt upp på en äng, vid havet eller på en utsiktsplats och duka upp med stor filt och tända ljus.

Lyx: Arrangera en överraskningsresa till en hemlig plats. Be dejten packa väskan och sedan låter du bilen rulla till ett romantiskt ställe som ni kanske har pratat om att besöka tillsammans.

2. Landetdejten.
Budget: Låna en kompis lantställe och njut av en lugn helg ute i naturen. Promenera i skogen, laga mat tillsammans och njut av varandra framför brasan på kvällen.

Lyx: Hyr ett rum på en herrgård eller ett slott. Njut av vinprovning, lyxig herrgårdsmiddag och den härliga atmosfären.

3. SPA-dejten.
Budget: Gör ett eget hemma-SPA åt er båda hemma i badrummet. Tappa upp ett varmt skummbad, tänd levande ljus och spela lugn musik. Bjud på bubbel och jordgubbar.

Lyx: Checka in på ett mysigt SPA-hotell och koppla av tillsammans. Den lugna atmosfären kommer göra er avslappnade och ni får en djupare relation. Lyxa med härlig behandling, kanske ett kurbad för två?