5 härliga januaridejter

Postat i: 

Dejtingtips

5 härliga januaridejter

Januari innebär nystart och om man är aktiv kan den här månaden bli något alldeles extra. Piffa upp vardagen med att bjuda ut till dejt.
Vi har bästa tipsen på dejtingaktiviteter anpassade för januari.

Januari är kanske inte känt för att vara den roligaste månaden på året. Men om man är singel finns det alla möjligheter att göra den här tiden på året till något riktigt bra. Fler än någonsin är aktiva på Mötesplatsen och mängder med svenska singlar har bestämt sig. 2018 är året då DET äntligen ska hända.

Knepet för ett lyckat resultat är främst att vara aktiv när man nätdejtar. Sätt gärna upp tydliga mål. Exempelvis att denna månaden ska jag ta X antal nya kontakter, välja en ny profilbild och gå på minst tre dejter.

Satsa på något enkelt

Efter julens festligheter kan det ofta vara lite skralt i kassan. Men låt inte detta hindra dig från att gå på härliga dejter.

Det finns mycket att hitta på som inte kostar skjortan och inte helt sällan kan de mest enkla dejterna bli de mest lyckade.

5 saker att göra på en januaridejt:

1. Pulkadejt. Har du snö där du bor? Då är kan det bli hur mysigt som helst med en pulkadejt! Våga vara lite barnsliga och ha pulkarace i backen. Mys med varm choklad och kanelbullar efteråt.

2. Hemmadejt. Om ni har träffats några gånger kanske det är dags för hemmadejt. Laga hemmagjord pizza tillsammans, spela frågesport och fixa lite snacks.

3. Gymdejt. Är din dejt också intresserad av träning och hälsa kan ni göra själva träningen till en dejt. Gå på ett pass ihop, ta en löprunda eller gå ut och dansa. Dejten kommer vara full av positiv energi!

4. Vinterbada. För de som känner sig våghalsiga och söker en äventyrlig och avslappnad dejt kan ett vinterbad bli en härlig dejtupplevelse. Allt fler ställen erbjuder uppfriskande vinterdopp som avslutas med en värmande stund i bastun.

5. Walk and talk med kaffe. En långpromenad i vinterkylan med varsin kaffe i handen. Svårare än så behöver det inte vara.

Hjärtligt lycka till önskar vi på Mötesplatsen!