5 härliga sätt att hålla värmen i vinter ❤️

Postat i: 

Dejtingtips

5 härliga sätt att hålla värmen i vinter ❤️

Rodnad, mys under filten och hjärtan som bankar. Det finns många sätt att hålla värmen i vinter. Följ tipsen nedan och din investering i mänsklig värme kommer att löna sig, förhoppningsvis året om. ❤️ 

5 sätt att hålla värmen i vinter:

1. Bli medlem på Mötesplatsen och börja skriva med singlar nära dig. Pirret när du får svar och förväntningarna som uppstår vid första dejten kommer definitivt höja temperaturen.

2. Bjud på varm choklad, grilla marshmallows över öppen eld, tänd massa ljus, baka bullar tillsammans… Det finns supermånga härliga sätt att dejta på vintern som hjälper till att hålla värmen. Dessutom kan det bli sååå romantiskt!

3. Mänsklig värme värmer bäst (och dessutom är det billigt!). Se till att vara riktigt nära, under massa filtar, i ett litet rum med tända ljus…

4. … eller bygg en koja att sova i tillsammans, till exempel under ett bord med filtar som hänger ner för att isolera värmen. Ta med paddan, ladda med massa romantiska rullar och popcorn.

5. Se till att någon får dig att rodna. En komplimang kan man komma långt med om man är frusen. Rodnar du så värms kinderna upp på nolltid!

Lycka till! Mer information på Mötesplatsen.se