Bästa dejtingknepen för alla över 60

Postat i: 

Dejtingtips

Bästa dejtingknepen för alla över 60

Är du 60+ och drömmer om att träffa någon att dela livet med? Någon som gör livets resa ännu lite härligare? Du är verkligen inte ensam och allt fler 60-plussare upptäcker hur tryggt och enkelt det är att få nya kontakter på Mötesplatsen.

Kanske kan det kännas lite ovant och pirrigt till en början. Det är inte ovanligt att singlar som är över 60 har lite lågt självförtroende när det kommer till nätdejting. Sluta med det! Njut av din ålder och av att vara singel – och ta en sak i taget. Till en början kanske det räcker med att skriva meddelanden till nya bekantskaper för att vardagen ska få en guldkant?

5 dejtingknep för singlar över 60:

1. Välj en seriös dejtingsajt. Det viktigaste är inte att du väljer en särskild sajt för äldre – utan att du är mån om att sidan är trygg. Mötesplatsen har funnits sedan 2001 och har svensk kundtjänst som alltid finns till hands för dig. Här är det enkelt och seriöst att dejta.

2. Lägg tid på din profilsida. Välj bild med omsorg – visa ditt bästa jag! Ta hjälp av en vän för att skapa en trevlig presentationstext om du tycker det är svårt att skriva om dig själv.

3. Våga ta kontakt med många. Att skriva ett meddelande till en annan singel är inget livsåtagande. Våga skriv till många, kanske blir det inget mer eller så finner du en god vän? Var aktiv och lägg gärna upp mycket bilder som talar om vem du är som person.

4. Ses över en fika första träffen. När det är dags för en första träff så bestäm att ses på en offentlig plats. Första dejten är det lämpligt att ta en fika och kanske inte boka in en hel middag. Glöm inte att försöka vara positiv. När du tar mod till dig och träffar nya människor får du också chansen att träffa kärleken. Det bästa sättet att bli bekväm med att dejta är just att dejta – så prova!

5. Var alltid ärlig. Med allt från ålder, till ditt förflutna. Sträck på dig och var stolt över det liv du levt. Men glöm inte att lyssna och intressera dig för den person som dejtar. Ställ mycket frågor som gör att ni får en djupare relation.

Att träffas vi nätet är idag bland det mest vanliga sättet att möta en ny partner. Så oroa dig inte – det här blir kul! 🙂 ❤

Hjärtliga lyckönskningar från oss på Mötesplatsen!