3 julklappar till dig som vill hitta kärleken

Postat i: 

Singel i Sverige

3 julklappar till dig som vill hitta kärleken

Står kärlek och någon att dela livet med överst på önskelistan i år? Då har vi förslag på 3 små klappar att ge dig själv i jul.

Nu är det många som klurar på hur man ska nå sina mål på kärleksfronten. Advent- och juletider får oss ofta att längta lite extra. För att lyckas nå målet kan det vara en god idé att bryta ned det i små delmål. Öppna ett paket i taget och belöningen kommer så småningom, var så säker…

Julklapp 1 – Boosta din dejtingprofil. Nya medlemmar kommer till Mötesplatsen i en strid ström kring jul. Se därför till att du och din dejtingprofil är redo att visa upp ditt absolut härligaste jag! Välj en nytagen och glad profilbild, kanske lite julig? Lägg dessutom upp fler bilder i ditt album. Och självklart ska helst DU vara med på bilderna. Inte bara katten… 😉 Lägg lite tid på att presentera dig själv och försök hålla dig positiv.

Julklapp 2 – Dags att ta fler egna initiativ. Ditt livs kärlek kommer med största sannolikhet inte bara ringa på hemma hos dig i jul. Om du själv snubblar över en profil på Mötesplatsen som du tycker verkar extra intressant så vänta inte med att ta första steget – då kanske någon annan hinner före! Det känns förmodligen nervöst, men tar du första steget på rätt sätt kanske du snart sitter på en härlig dejt! Skriv om något personligt som du läst om i ditt första meddelande. Vill du hitta den stora kärleken finns det ingen tid att spilla. Kontakta många!

Julklapp 3 – Dejta någon som inte är din ”typ”. Genom att vara alltför ”picky” riskerar du att missa guldkornen. Nej, hen kanske inte älskar hundar. Och hen kanske inte alls vill åka med till Thailand varje jul. Än sen då? Är ni olika kan ni lära av varandra! Att dejta singlar du i vanliga fall skulle tacka nej till hjälper dig också att ännu tydligare känna vad du verkligen letar efter. Har ni skrivit till varandra ett tag utan att gnistorna yr? Prova att dejta ändå! Personkemin känns inte alltid över meddelanden. Det sista du vill göra är att rata någon som egentligen skulle kunna vara din perfekta partner, eller hur?

Visst, klapparna ovan kräver lite insatser av dig – men, vi lovar, i slutändan kommer det vara SÅ värt det och du kommer tacka dig själv för dina livs bästa julklappar! De som ledde dig raka vägen till den stora kärleken…

Ta några djupa andetag och kasta dig ut. Kanske är 2018 året då allt förändras!?