5 saker du INTE ska ha med i din profil

Postat i: 

Dejtingtips

5 saker du INTE ska ha med i din profil

Höst betyder nystart och dags att damma av inne på din profil. Följande saker rekommenderar vi att du städar bort omedelbums 👇🏽

 • Meningen där du berättar hur otroligt jobbigt det är att skriva något om dig själv.
  Inled inte din presentation med att klaga. Okej, det kan vara lite svårt att skriva om sig själv, men berätta inte det. Eller ”Skriver nåt här sen”. Kom igen, lägg 10 min och försök få till något trevligt och glatt. Det fixar du!
 • Alla saker som du INTE tycker är så underbara.
  ”Besvära dig inte om du har hund.”
  ”Jag avskyr sushi!”
  ”Är så trött på alla sportfantaster”
   Genom att skriva så kommer du inte bara helt i onödan förolämpa vissa personer som läser din profil utan också riskera att framstå som arrogant. Börja skriva vad du gillar istället, då kommer alla som inte passar in på det att falla bort ändå. Ingen vill dejta en gnällis!
 • Kompisbilder. Vänta med att visa ditt lilla gäng. Det är förvisso bra att visa att du är social men det är svårt nog att sticka ut ur mängden som det är, så se till att det som finns på din profil handlar om dig och bara om dig!
 • Otydliga/suddiga/gamla bilder. Bilder är viktiga och finns inte i första hand där för att visa hur snygg du är, utan för att kroppsspråk, miljöer och utstrålning säger mycket om en person. Har du inga bra bilder på dig själv är det dags att ta några. Så värt det!
 • För långa texter om dig själv. Vi förstår att du vill berätta massa spännande saker om dig själv, men ingen orka läsa en hel roman. Spara istället lite till konversationerna!

Nu kör vi! ❤️ Behöver du hjälp och tips finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig.