”Vi får varandra att skratta varje dag”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi får varandra att skratta varje dag”

Anders, 48, och Malin, 39, träffades för nästan tio år sedan på Mötesplatsen.
– Sedan dess har mycket hänt! Vi har fått två döttrar och är nu nygifta. Vi är varandras absolut bästa vänner, säger de.

Anders hoppades på att träffa någon som ville ha en seriös och varaktig relation när han blev medlem på Mötesplatsen.
– Detsamma gällde för mig men jag hade börjat ge upp hoppet när Anders tog kontakt med mig. Vid vår första dejt fikade vi och tog en promenad. Det blev redan där en och annan kram och puss… Jag kan inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet men det växte fram väldigt snabbt efter vår första dejt, berättar Malin.

Blivit föräldrar och är nygifta

Paret blev sambos ett halvår efter den första dejten och de har också blivit föräldrar till två små döttrar. Sommaren 2022, ganska exakt tio år efter den första dejten, gifte sig Anders och Malin.
– Bröllopet var fantastiskt. Inte nog med att vi äntligen fick gifta oss utan fick även träffa släkt och vänner som vi inte sett på länge. Vi hade otrolig tur med vädret och allt gick enligt planerna.  Musiken vi valt till kyrkan blev perfekt och det kom en och annan tår under vigseln. Festen var succé och höll på långt in på natten. En magisk dag som gick alldeles för fort, berättar paret.

Vad gör att ni passar så bra tillsammans?
– Att vi är varandras bästa vänner och att vi är ett team som hjälps åt med allt som hör vardagen till. Tjafsas aldrig om vardagssysslor som matlagning, tvätt och städning. Vi får varandra att skratta dagligen. Ger varandra utrymme för egna intressen och egentid.

Vad uppskattar ni mest hos varandra?
Anders:
Att Malin är så prestigelös och inte är svartsjuk av sig.
Malin: Att Anders är så rolig och får mig att skratta. Han är trygg och pålitlig och lagar fantastisk mat.

ANDERS ❤️ MALIN
Yrken: Malin jobbar som registrator och Anders är kock.
Ålder: Malin är 39 år och Anders är 48 år.
Familj: Två döttrar på 8 och 2 år.
Intressen: God mat och dryck, musik, resa och läsa.

Stort lycka till i framtiden önskar vi på Mötesplatsen! Vi blir så glada att kunna få ta del av alla tusentals lyckliga slut. Vilken lycka att vi får vara med och förändra människors liv! ❤️❤️❤️