5 superromantiska dejter att testa

Postat i: 

Dejtingtips

5 superromantiska dejter att testa

Har ni dejtat ett tag och allt känns bra men du känner att du behöver lägga i en högre växel?
Då kan lite romance få fart på kärlekslivet! ❤️ Vi har 5 konkreta dejting-tips som troligtvis kommer väcka kärleken. Och gör den inte det efter detta – då är det troligtvis hög tid att leta vidare…

1. Uteromantik under bar himmel. Förbered en mysig tältplats på balkongen eller i trädgården som du pyntar med ljusslingor, levande ljus och inreder med många kuddar och filtar.

2. Middag med MÄNGDER av levande ljus. Klyschigt?! JA – men underskatta aldrig effekten av stearinljus som enda belysning! Det fungerar! Sätt på lugn musik, släck alla lampor och fram med ljusen. Är du inget vidare på att laga mat fungerar take away lika bra.

3. Åk ut på landet! Låna en kompis lantställe och njut av en lugn helg ute i naturen. Promenera i skogen, laga mat tillsammans och njut av varandra framför brasan på kvällen.

4. Njut av solnedgångens magi. Klassiker, som sker varje dag, och man tröttnar aldrig! Ät middag på en mysig restaurang med utsikt över solnedgången eller bjud på picknick vid strandkanten.

5. Överraska och skäm bort din dejt när hen minst anar det… Arrangera en överraskningsresa till en hemlig plats. Lämna en lapp i brevlådan eller skicka ett sms med instruktioner. Be dejten packa väskan och sedan låter du bilen rulla till ett romantiskt ställe som ni kanske har pratat om att besöka tillsammans.