5 viktiga saker att tänka på när du dejtar någon speciell

Postat i: 

Dejtingtips

5 viktiga saker att tänka på när du dejtar någon speciell

Okey, du dejtar någon som du verkligen vill ha och ser att detta skulle kunna bli något långsiktigt? Då bör du tänka på dessa saker:

1. Var ditt avslappnade, vanliga jag. Krångla inte till det och försök bli någon som du tror att din dejt vill att du ska vara. För hur ska du få reda på om det kan bli ni om du försöker vara någon annan?

2. Visa vad du verkligen känner. Ta för dig, visa initiativ, uppvakta och var tydlig med att du verkligen gillar din dejt.

3. Berätta att du söker efter långvarig kärlek. Våga berätta vad du letar efter, vad du är ute efter. Checka av så att din dejt ligger på samma nivå. Lika bra att vara tydlig direkt så att det inte blir några missförstånd.

4. Strunta i ”The game”. Så tröttsamt. Istället, visa att du verkligen gillar din dejt och trassla inte till det. Du behöver ju inte fria på andra dejten, men ring gärna upp och berätta att du gärna vill ses igen. Det visar bara att du är säker på din sak och att du vet vad du vill.

5. Gå vidare. Om det trots allt visar sig att din dejt inte är lika intresserad och inte vill ses mer, gå vidare! Det är ingen ide att ödsla tid på någon som inte förstår hur amazing du är! Så – move on.

Hjärtligt lycka till! Behöver du hjälp eller har frågor så finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig! ❤️❤️❤️