Nu vet vi: Så viktig är din profilbild

Postat i: 

Dejtingtips

Nu vet vi: Så viktig är din profilbild

Dags att se över din profilbild? En ny undersökning visar nämligen att fler än 7 av 10 singlar på Mötesplatsen tycker att en bra profilbild är avgörande för att man ska ta kontakt överhuvudtaget.

Notera att en ”bra profilbild” inte innebär att du måste se ut som George Clooney eller Angelina Jolie. Snarare handlar det om en tydlig och nytagen bild där man lätt kan se hur du ser ut. Ett trevligt leende kan ofta vara betydligt mer tilltalande än en stöddig snygging.

Enligt vår undersökning tycker hela 73 procent av våra medlemmar att det är avgörande att de tilltalas av andra singlars profilbilder för att de ska ta kontakt. Endast 6 procent kan tänka sig att skriva med singlar utan bild alls.

Lathund för en lyckad profilbild

Ja, vi vet att vi tjatar, Men, med över 18 års erfarenhet, VET vi att en bra profilbild kommer hjälpa dig att hitta någon att dela livet med. Förmodligen har du hört detta förut men får liksom ändå inte riktigt till det… Då är vårt bästa tips att be om hjälp! Be en kollega eller vän ta MÅNGA bilder på dig och välja ut en som de tycker speglar ditt bästa jag.

JA 😍:
– Smile!
– ”Gå-på dejt”-looken
– Neutral bakgrund
– Nytagen bild
– Bra skärpa
– Blicken mot kameran
– Bra ljus, gärna bild tagen utomhus

NEJ TACK 👎:
– Ironi/skämtbild
– Solglasögon
– Suddig bild
– Sura miner
– Rörig bakgrund
– Bar överkropp
– Badrumsbilder

Välj en ny profilbild redan idag, det kan vara ett avgörande steg för att du ska träffa kärleken.

Lycka till önskar vi på Mötesplatsen! ❤️❤️❤️