Tjejer: Här är fördelarna med att dejta en yngre kille

Postat i: 

Dejtingtips

Tjejer: Här är fördelarna med att dejta en yngre kille

Maria Lundqvist, Laila Bagge och Camilla Läckberg har en sak gemensamt. De har alla funnit kärleken i en yngre man.

Kan det vara så att vi håller på att se en trendvändning? Män dejtar och gifter sig med yngre kvinnor hela tiden – något som länge varit socialt accepterat. Men allt oftare hör man dock talas om motsatsen – äldre kvinnor som träffar yngre män.

Tjejer: Här är anledningarna till att du borde ge de yngre killarna en chans!

◼️ Du får glänsa lite. Till skillnad från en äldre man som är etablerad och har en karriär kommer han att bli imponerad av dina prestationer, din erfarenhet och se upp till din framgång. Ingen mansplaining här inte, en yngre kille är intresserad av att få ta del av din erfarenhet.

◼️ Han är mer ”open-minded”. En yngre dejt har haft mindre tid på sig att blir sårad och cynisk, vilket gör honom mer öppen och glad kring kärlek och relationer. Förhoppningsvis smittar det av sig?

◼️ Han har ett ex mindre. Om du dejtar en yngre kille så har han garanterat en mindre kärlekshistoria i bagaget än någon som har några fler år på nacken.

◼️ DU kommer att känna dig yngre. Det sägs att vi blir som de människor vi omger oss med. En yngre man har yngre vänner och håller sig kanske uppdaterad med de senaste trenderna. Detta i sin tur kan få dig att känna dig mer som din partners ålder än din egen. Att vara en del av en yngre människas livsstil kan vara roligt och uppfriskande.

Vad tycker du om detta? Kommentera gärna! Vad ligger det egentligen i en ålder? Handlar det mer om personen, personligheten och kemin – inte om hur många år det skiljer?

❤️❤️❤️