6 dejtingknep ALLA män måste veta

Postat i: 

Dejtingtips

6 dejtingknep ALLA män måste veta

Hur fångar man en kvinnas hjärta? Givetvis är det oerhört individuellt men det finns ändå vissa grundknep att hålla koll på… Dessa 6 dejtingregler bör alla män känna till:

1. Låt bli telefonen! Att sitta och kolla facebook och andra sociala medier under en dejt är aldrig okej, och speciellt inte under en första dejt. Var också försiktig med att sms-bomba henne direkt efter dejten. Ett ”Tack för en trevlig träff, det gör jag gärna om” är alltid trevligt men lugna dig efter det…. Många menar att kvinnor blir avtända av män som alltför tydligt visar sitt intresse.

2. Fram med toa-borsten! Hemmadejt på gång? Yes! Se till att förbereda dig väl. Det ska gärna vara skinande rent första gången den kvinnliga bekantskapen hälsar på. Satsa på att rengöra köket och badrummet extra noga och få undan smutstvätten från golvet.

3. Var artig mot servitören. Kvinnor tycker det är extremt hett med artighet. Alltså genuin och äkta och som sitter i ryggraden – dygnet runt. En artighet som gäller alla och inte bara den man är intresserad av eller på dejt med. Att du är artig mot taxichauffören och servitrisen är med andra ord minst lika viktigt.

4. Få henne att känna sig utvald. När du nätdejtar och tar kontakt med en ny kvinna gäller det att vara noga med att skriva något som är unikt för just henne. Står det ”Tjena! Vad gör en sån här pingla denna dag?” får man lätt känslan av att detta har du skickat till minst 100 andra kvinnor innan. Kontakta hellre färre men lägg ner lite mer tid på ett unikt meddelande. Kika i hennes fotoalbum och läs hennes profiltext. Kanske blir det istället ett meddelande i stil med ”Hej! Ser att du har varit i Indien. Spännande! Det är ett drömresmål för mig. Har du några tips om vad man inte får missa?”

5. Var en kille man vill hänga med. Givetvis ska du inte satsa på falsk marknadsföring av dig själv. Men man kan ju fokusera lite extra på de bra sakerna i början… Tjejer brukar gilla tanken på att vara tillsammans med en kille som många vill umgås med. Ta därför gärna med henne till ett ställe där du känner mycket folk. Glöm inte bort att presentera ditt kvinnliga sällskap artigt för vännerna.

6. Tagga ner snacket om dig själv. Det finns tillfälle då det kan kännas svårt att prata med människor och då är det lätt hänt att man bara babblar på om sig själv. Men när det gäller en första dejt och du vet i princip noll om den som sitter mitt emot dig är det ju superenkelt att vara nyfiken och ställa frågor. Det är bara att köra på – de flesta kvinnor älskar att få frågor om sig själv.

Hjärtligt lycka till!