7 saker att göra på höstdejten

Postat i: 

Dejtingtips

7 saker att göra på höstdejten

Hösten är som gjord för mysiga dejter! Kanske är det den årstid då längtan efter att få vara två är som störst. Ljumma sommarkvällar byts ut mot stämning med tända ljus. Ingen tid att deppa inte ihop av de mörkare tiderna! Vi peppar dig med 7 härliga dejtförslag – som gjorda för hösten. Myyyys!

1. Varm choklad och bullar. Baka eller köp lite kanelbullar. Häll upp varm choklad på en termos och möt upp dejten i en lummig park eller annan mysig plats. Svårare än så behöver det inte vara!

2. Konsert eller teater. När vinden viner och det är sådär ruggigt ute kan det vara urcharmigt att ta med dejten till ett litet och intimt ställe för att lyssna på en konsert eller varför inte en teaterföreställning? Välj gärna ett ställe där upplevelsen kan kombineras med god mat och dryck.

3. Höstpromenad. En färgsprakande dag när löven prasslar under fötterna kan det vara otroligt romantiskt att gå en promenad med dejten. Avsluta med en mustig soppa på ett fik eller njut av en hämtkaffe på en bänk.

4. Titta på en utställning. På hösten brukar de flesta städer erbjuda några olika utställningar. Gå dit och kika – dela era erfarenheter och tankar med varandra. Avslappnat och ni får ett naturligt samtalsämne.

5. Bruncha! Kanske är en brunch det bästa sättet att starta en lördag eller söndag. Kolla upp något hotell eller restaurang i din närhet som erbjuder brunch och bjud med dejten. Lugnt och samtidigt lite lyxigt!

6. Laga mat. Om ni dejtat ett tag och det är dags för hemmadejt är det urmysigt att laga mata tillsammans. Prova ett nytt recept, tänd lite ljus och drick ett gott vin under tiden ni lagar mat. Ett perfekt sätt att lära känna din dejt bättre!

7. Filmkvällsmarathon. Passar också bäst när ni träffats några gånger. Att ligga under en filt och mysa med en film en mörk höstkväll är underskattat. Eller varför inte sträckkolla en spännande serie? Ladda med snacks och tända ljus.