8 grymma karantäntips för singlar

Postat i: 

Dejtingtips

8 grymma karantäntips för singlar

Skapa rutiner, planera in nyhetsuppdateringar och ta chansen att hitta en seriös kärleksrelation. Vi har samlat våra bästa tips för att göra livet liten enklare rent mentalt i coronakarantänen.

1. Behåll dygnsrytmen. Försök att gå och lägga dig och vakna vid samma tider. Det är viktigt för att behålla den mentala balansen och för att må bra över lag.

2. Skapa rutiner. Drick morgonkaffet i lugn och ro och passa på att skicka några mess till de singlar som du håller kontakt med på Mötesplatsen. Önska en härlig dag och berätta att du tänker på dem.

4. Bli inte alltför stillasittande. Ägna dig åt någon fysisk aktivitet varje dag. Dansa, yoga eller bjud ut på promenaddejt i den härliga vårsolen.

5. Håll kontakten med vänner och familj. Boka in och se till att du på ett eller annat sätt håller kontakten med kollegor, familj och vänner på daglig basis. Videosamtal är toppen!

6. Planera nyhetsuppdateringar. Håll dig informerad om läget, men schemalägg det till några få gånger varje dag.

7. Ägna tid åt dina intressen. Ta mycket bilder och dela med dig i flödet på Mötesplatsen, det är ett utmärkt sätt att få singlarna att lära känna dig. Spela gitarr, läs böcker, förodla plantor eller vad det nu var som du inte hann med för några veckor sedan…

8. Ta chansen och jobba med personlig utveckling. Många av de dejtingaktiviteter som kanske tidigare gick på autopilot och var bråttombeteenden av olika slag får nu en annan karaktär. Ge seriös dejting en ärlig chans och känn efter, innerst inne, vad du verkligen söker och behöver. Nu, mer än någonsin, finns alla möjligheter till att bygga upp djupa och nära relationer.

Ta hand om dig nu och låt oss finnas här för varandra! ❤️❤️❤️