Vad är viktigt på riktigt?

Postat i: 

Singel i Sverige

Vad är viktigt på riktigt?

Coronakrisen ger oss tid till eftertanke. Vad är egentligen viktigt på riktigt?

Det är en märklig tid vi lever i. Få av oss har upplevt något liknande. Plötsligt ställs saker och ting på sin spets. När hälsan och livet står på spel vaknar de djupa krafterna inom oss. Och kanske behöver tiden i karantän inte vara förgäves. Coronavirusets framfart ger oss paradoxalt nog tid för eftertanke, reflektion och kanske till och med byte av vägval.

Nu finns tid att bryta gamla invanda spår. Lämna hemmet samma tid måndag till fredag, ta samma väg till jobbet, köpa en ta-med-kaffe i kiosken av samma person som i sin tur lämnar hemmet på samma tid måndag till fredag. Vi är många som bara har snurrat fram i livet.

När tog du dig senast tid till att reflektera över dina livsval?

Tid för reflektion:

  • Kriser för oss närmre varandra. Vi på Mötesplatsen märker att behovet av gemenskap är större än någonsin! Nu finns alla möjligheter att skapa djupa och nära relationer.
  • Fundera på vad som är viktigt i ditt liv? Sällan är det materiella saker. Ofta handlar det om hälsa, tid och familj. Kärlek. Saknar du någon att dela din vardag med? Väldigt många känner samma som du och nu väljer fler än någonsin att ge seriös dejting en ärlig chans.
  • Var ärlig och öppensinnad när du dejtar. Genom att släppa på fasaden och vara ärlig, har du mycket att vinna. Försök vara lite mer ödmjuk inför dina medmänniskor och ge fler chansen. Medmänsklighet och kärlek är vad vår värld behöver just nu – mer än någonsin.

Ta hand om dig nu! Behöver du hjälp finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig! ❤️❤️❤️