Dejterna du mĂ„ste prova i sommar 😍

Postat i: 

Dejtingtips

Dejterna du mĂ„ste prova i sommar 😍

AlltsÄ, dejtingpeppet inför denna sommar Àr ENORMT! Nu fÄr vi!
Förslagen nedan mÄste du bara testa!

❀ Dejta under bar himmel. Om det Ă€r er första dejt sĂ„ Ă€r det urmysigt att bara ses pĂ„ en takservering eller pĂ„ en parkbĂ€nk med lite jordgubbar och bubbel. NĂ€r ni lĂ€rt kĂ€nna varandra kan det bli lĂ€ge för en kvĂ€llshajk med nattbad eller sĂ„ dukar du bara upp en mysig plats i trĂ€dgĂ„rden, med massa filtar, kuddar och tilltugg.

❀ Vattendejt. Det böljande blĂ„ Ă€r alltid romantiskt. Ta med dejten frĂ„n Mötesplatsen pĂ„ en mysig picknick vid havet eller vid en sjö. Kanske en restaurangbĂ„t? KvĂ€llsdopp och med efterföljande pizza ur kartong kan ocksĂ„ bli vĂ€ldigt trevligt!

❀ Se solnedgĂ„ngen tillsammans. Det hĂ€r Ă€r en klassiker som aldrig kĂ€nns gammal, trots att det faktiskt hĂ€nder varje dag.

❀ GĂ„ pĂ„ konsert! Denna sommar finns det mĂ€ngder av evenemang och konserter att vĂ€lja mellan. Ta med en filt, bubblor och lite tapas! Mys medans ni lyssnar pĂ„ skön musik.

❀ Åk och fiska. LĂ€mna mobilerna hemma och Ă„k till en fin plats vid en sjö för att meta. Rogivande och mycket tid för samtal.