5 halvtimmesdejter att testa

Postat i: 

Dejtingtips

5 halvtimmesdejter att testa

Det är inte alltid lätt att få tiden att räcka till. Vi tipsar om några effektiva snabbdejter att testa när tiden är knapp. ⏲

Om man jobbar heltid, kanske är varannan-vecka förälder, vill träna 💪🏼 och dessutom hinna få några timmars skönhetssömn – så är det svårt att hitta lite egentid. Än mindre hitta tid för att dejta… Då är vårt främsta tips att testa att snabbdejta. Perfekta för första dejten!
Ibland kan det vara bra att ses en liten kort stund för att stämma av kemin IRL innan man håller på att skriva med varandra i månader…  SEN – när man känner att detta kan bli något bra– DÅ kanske man kan gå ”all in” med romantisk middag och tända ljus.

Här är några halvtimmesdejter att testa:

⏹ En klassisk kaffe-dejt. 🍵 Köp varsin hämtkaffe och ta en promenad, eller ta en snabb fika på stan. Enkelt och populärt av en anledning. Förbered din dejt redan innan att det blir snabb ”tjenamors”-dejt – så att hen har samma förväntningar.

Gå ut med hunden-dejt. Hundar är underbara och tar fram det bästa hos människor. Ta med din bästa vän (eller låna någon annans) och möt upp din dejt för en liten rast-runda. Effektivt, avslappnat och kul!

Bibblan-dejt. 📚 Att besöka det lokala biblioteket är ett perfekt (och mer tidseffektivt) alternativ till en museum-dejt.

Gym-dejt. Bestäm träff på gymmet och kör ett pass tillsammans. Om ni inte tränar på samma gym, brukar de flesta ställen ha ”ta-med-dig en-vän”-erbjudanden.

Lycka till! ❤️